MINI Convertible
Cabrio

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Convertible MINI Convertible

A NAPOS OLDAL.

Nyitottan a napos élet előtt – az új MINI Cabrióval.

A SZABADSÁG HAJTJA.

Egy szabad szellemű, kalandvágyó járművel a határ a csillagos ég! A MINI Cabrio imádja a napot és a nyarat, és készen áll arra, hogy bárkivel megossza a gondtalan, nyitott tetejű autózás élményét. Amikor csak kedved támad – akár három napimádó barátod társaságában – egy szellős túrára, a MINI Cabióban megtalálod az élet napos oldalának élvezetéhez szükséges agilitást.
KÜLÖNLEGESSÉGEK

TÜNDÖKLŐ RAGYOGÁS.

Energikus karaktere, sportos külseje és szabad szellemű hangulata összetéveszthetetlenné teszi a MINI Cabriót az utakon. A megújult elemek, mint például a merészebb, sportosabb lökhárítók, az új, dinamikus keréktárcsák vagy a továbbfejlesztett LED-es fényszórók jellegzetes és modern hangulatot adnak az autónak. Az opcionálisan rendelhető felszereltségek, mint az elegáns Piano Black külső kilincsek, tanksapka vagy kipufogóvégek segítségével pedig igazán egyéniségedre szabhatod MINI Cabriódat.
ÉRDEKESSÉGEK
KÜLSŐ
BELSŐ

MAKE IT YOURS!

KÖZELEBB, MINT GONDOLNÁD.

Az új MINI Cabrio közelebb van, mint gondolnád. Tekintsd át az elérhető modellek online ajánlatait!
MINI Convertible
MINI Convertible

TÖBBRE VAGY KÍVÁNCSI?

Nézd meg közelebbről az optimista MINI Cabriót, és ismerd meg, mi mindent kínál ez a szabad szellemű autó!
 MINI Convertible
Cabrio