MINI 5-door
5-ajtós

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 5-door Hatch MINI 5-door Hatch

ÚJDONSÁG ÉRKEZIK.

Az imádott klasszikus – az 5 ajtós MINI – most még többet kínál!

MÉG SZERETHETŐBB.

Íme az új 5 ajtós MINI. A világhírű, agilis városi kalandor még frissebb és még mérgesebb változatot kapott. A finomhangolásnak köszönhetően a vonzó modell még ikonikusabbá és egyben még élvezetesebbé vált: több teret kínál neked és utasaidnak, még több klasszikus részletet tartalmaz és még nagyobb élményt kínál a városi kalandozás során.

JELLEMZŐK

ELEGÁNS KARAKTER.

Dinamikus, jellegzetes és összetéveszthetetlenül stílusos – az új 5 ajtós MINI egy még tovább finomított ikon, ami még több lehetőséget és élményt kínál. Az új első dizájn és az egyszerűsített hátsó rész kiemeli sportos karakterét. Az új elemek, mint a LED-es irányjelzőket tartalmazó oldalelemek, felpaprikázzák a klasszikus látványt. Az innovatív, ezüst színű, fényesre esztergált keréktárcsák és a króm nélküli belső házzal felszerelt LED-es fényszórók megkérdőjelezhetetlen eleganciával ruházták fel. Belső tere szintén még tovább finomított részletekkel csábít, mint például a sport bőrkormány. Az intuitív és innovatív technológia pedig gondoskodik a lehető legjobb vezetési élményéről.
KÜLÖNLEGESSÉGEK
KÜLSŐ
BELSŐ TÉR

MAKE IT YOURS!

AJÁNLAT

SZERETNÉD AZONNAL ELKEZDENI MINI-UTAZÁSODAT?

A vadonatúj 5 ajtós MINI alig várja, hogy találkozhasson veled. Tekintsd át online modellajánlatunkat!
MINI 5-door Hatch
MINI 5-door Hatch

NÉZD MEG KÖZELEBBRŐL!

Tudj meg többet az új 5 ajtós MINI lenyűgöző részleteiről – meg fogsz lepődni!
 MINI 5-door
5-ajtós