MINI ESEMÉNYEK.

dam Image

ESEMÉNYEK AHOL AZ ÉLMÉNYEK TALÁLKOZNAK.

A MINI különleges kisugárzása és egyedi megjelenése már 1959-es bemutatkozásakor sokak szívét rabul ejtette, és az autó rövid időn belül számos rajongóra tett szert. Ez a lelkesedés az évek során sem tört meg, sőt, rajongói tábora a mai napig folyamatosan gyarapodik. Ennek köszönhetően a MINI nem csak egy autómárkát, hanem egy semmihez sem fogható életérzést, életszemléletet és egy nem mindennapi közösséget fémjelez. Minderre bizonyítékul szolgál az évente megrendezésre kerülő változatos MINI rendezvények sokasága, valamint azok páratlan atmoszférája. Kerülj beljebb és ismerkedj meg te is a MINI rendezvények színes világával!

dam Image

Nagy Ervin egy MINI Countryman-nel érkezett a Kincsem premiervetítésére.

A Kincsem című mozifilm premierjére a főszereplők a BMW Group modelljeivel érkeztek.

 

A MINI Magyarország márkanagykövetei 2017-ben.

A MINI Magyarország márkanagyköveteket jelentett be a Brody Studios-ban.

Gennaro Contaldo egy MINI Clubman-nel utazott Budapesten.

A világhírű olasz sztárséf és étteremtulajdonos, Gennaro Contaldo budapesti látogatása során egy MINI Clubman-nel utazott.

Stílusok és korszakok találkozása - a Katti Zoob Divatház nagysikerű bemutatója a MINI támogatásával.

Augusztus végén, Balatonfüreden nagyszabású show keretében mutatta be Zoób Kati legújabb 2016/2017 őszi/téli valamint 2017 tavaszi/nyári kollekcióit.

Megnyílt a Jamie's Italian, Közép-Kelet-Európa első Jamie Oliver étterme a Budai Várban.

Jamie Oliver és a Zsidai Gasztronómiai Csoport Budapesten nyitotta meg Közép-Kelet-Európa első Jamie’s Italian éttermét A Jamie Oliver és olasz mentora, Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étterem már milliók tetszését nyerte el világszerte, minőségi, egyszerű, letisztult és elérhető árú ételeivel és barátságos, fesztelen hangulatával.