COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI USED CAR NEXT MINI USED CAR NEXT

MINI
NEXT HASZNÁLT AUTÓK.

HASZNÁLT AUTÓ MAXIMÁLIS ELŐNYÖKKEL.

A hatalmas kínálatból a tökéletes autót megtalálni néha kihívást jelenthet. Ha használt autót keresel, válaszd a MINI NEXT használatautó-kereskedőket!

Így biztos lehetsz abban, hogy autód a lehető legjobb állapotú. A vásárlást követően pedig élvezheted a számos exkluzív előnyt és szolgáltatást. Ne várj tovább, nyisd meg a MINI Készletkeresőt és találd meg álmaid MINI-jét!.

A MINI NEXT HASZNÁLT AUTÓK ELŐNYEI.

24 hónapos MINI NEXT használtautó-garancia.

Egy autó, amiben megbízhatsz: MINI NEXT használt autókkal automatikusan 24 hónapos garanciát is kapsz minden mechanikus és elektromos alkatrészre. Fedezd fel a végtelen vezetési élményt a MINI NEXT használt autókkal és a hosszú távú garanciával!

24 MONTH’S MINI USED CAR NEXT WARRANTY.
360° VEHICLE CHECK.

360°-os járműátvizsgálás.

A MINI NEXT használt autók kizárólag a MINI NEXT használtautó-kereskedőknél érhetők el. Minden MINI NEXT használt autó sikeresen teljesítette a szigorú (optikai, technikai, külső és belső részletekre kiterjedő) átvizsgálás támasztotta igényeket és 100%-ban megfelel a precízen meghatározott termékstandardoknak.

6 hónap / 10 000 km ingyenes karbantartás.

Az átvételt követően MINI-det legalább 6 hónapon vagy maximum 10 000 km-en keresztül (a szervizintervallum-kijelzőnek megfelelően) ingyenes karbantartással élvezheted.

6 MONTHS / 10.000 KM FREE MAINTANANCE.
LEASING AND FINANCING OFFER.

Lízing- és finanszírozási ajánlat.

Lépj kapcsolatba a legközelebbi MINI NEXT használtautó-kereskedővel, akitől vonzó lízing- és finanszírozási ajánlatokat is kapsz.

Igazolt járműtörténet.

Használt autó vásárlása során szeretnél mindenről tudni: az előző tulajdonosról, az ügyfélszolgálatról, az esetleges koccanásokról és javításokról. A MINI NEXT használtautó-kereskedőd ezért ellenőrzi minden MINI NEXT használt autó előtörténetét.

VERIFIED VEHICLE HISTORY.

Keresd meg a MINI NEXT kereskedődet.

Márkakereskedés Márkakereskedés