AZ ÚJ MINI CSALÁD

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT AZ ÚJ 3 ÉS 5 AJTÓS MINI-VEL, VALAMINT A MINI CABRIÓVAL.

TEDD A MINI-T ÉLETED RÉSZÉVÉ, AZTÁN VIDD EL EGY KÖRRE. FEDEZD FEL VELE ANNAK A VÁROSNAK A TITKOS ZUGAIT, AMELYBEN ÉLSZ.

Teasers

AZ ÚJ 3 AJTÓS MINI

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT.

AZ ÚJ 3 AJTÓS MINI.

Jobb mint valaha: az ikonikus, 3 ajtós MINI az alacsony súlypont biztosította remek menettulajdonságok, valamint a dinamikus és egyszerre takarékos motorok nyújtotta kiemelkedő vezetési élmény teszi MINIt ellenállhatatlanná. Az autó tele van olyan innovatív technológiákkal, amelyekkel játszi könnyedséggel igazodhatsz el a városban. Mi a magunk részéről tehát készen állunk az élet kihívásaira. Gyere, együtt még könnyebb!

AZ ÚJ 5 AJTÓS MINI

ISMERŐS MÉGIS MÁS.

AZ ÚJ 5 AJTÓS MINI.

Egy eredeti stílusikon – némileg újragondolva, hogy a barátaid társaságában indulhass a város felfedezésére. Az 5 ajtós MINI a márkavédjegynek számító MINI-s attitűdöt több ajtóval, tágasabb fej- és nagyobb lábtérrel elegyíti. Mindemellett jobb kapcsolatokat ápol a külvilággal, mint valaha.

AZ ÚJ MINI CABRIO

TISZTA ÉLVEZET. #NOFILTER.

AZ ÚJ MINI CABRIO.

Az új MINI Cabrio jóvoltából soha nem fogsz elázni! A beépített MINI Connected rendszer ugyanis folyamatosan figyeli az időjárást és értesítést is küld ha eső közeledne és nyitva hagytad volna a tetőt, annak érdekében, hogy kihozhasd az életből a maximumot. Élvezd a melengető napsütést és simogató szellőt. Érezd jól magad, élvezd a MINI-t.

MINI CONNECTED

CONNECT

MINI CONNECTED.

Az intelligens szolgáltatások és applikációk formájában a MINI Connected a legmodernebb hálózati kapcsolatokkal ruházza fel a MINI-det. Élvezd hát a temérdek információt, szórakoztató tartalmat, valamint a nagyszerű multitaskingot – és a számtalan egyebet.

MINI CUSTOMISED

TESTRESZABÁS

MINI YOURS CUSTOMISED.

A MINI jóvoltából szabadjára engedheted a kreativitásodat. Válj tehát dizájnerré magad is, és csinálj a MINI-dből egy olyan egyedi darabot, amely ott viseli magán a személyiséged lenyomatát. Mindez maradéktalanul lehetséges a futurisztikus 3D nyomtatási technológiának köszönhetően. Már csak egyetlen kérdés maradt: személy szerint te miként formálod a saját képedre a MINI-det?

TESZTVEZETÉS

VIDD EL EGY KÖRRE. FOGLALJ MAGADNAK TESZTVEZETÉSI IDŐPONTOT MÁR MA.

Itt az ideje, hogy közelebről is megismerkedj a MINI-vel. Készülj fel rá, hogy megváltozik az életed és többé már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt. Érzéki örömök, intenzív színek és különleges kalandok várnak a kanyarok után. Imádjuk a várost felfedezni. Tarts velünk! Együtt még élvezetesebb!

MINI A KÖZÖSSÉGI HÁLÓN.

KERESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN.

Nyitott vagy arra, hogy még több kanyart vadássz le a városban, amelyben élsz? Új kalandok után sóvárogsz? Ha igen, egy kis inspirációért pillants rá a MINI közösségimédia-csatornáira.

Teasers

MINI MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ

A TE MINI MÁRKAKERESKEDÉSED.

Érzed magadban a késztetést? Esetleg úgy ébredtél reggel, hogy azt gondoltad: "MINI-t akarok mindenáron"? Akkor kattints a lenti gombra, hogy megtaláld a hozzád legközelebbi MINI márkakereskedést – és ma éjjel már ott állhat az ablakod alatt a MINI-d.