COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
all-electric MINI Cooper

AZ ÚJ, TELJESEN ELEKTROMOS MINI COOPER.

Ami a fejlődést illeti, az új, teljesen elektromos MINI Coopernek megvan a maga stílusa – merész, mégis elbűvölő.

FELÉR EGY ÉLETMÓDVÁLTÁSSAL.

Készülj fel az új, teljesen elektromos MINI Cooperre, amely mindent megváltoztat. Ez a MINI nem csak egy autó, hanem egy merész városi kinyilatkoztatás. Dinamikus egyénisége és szenzációs dizájnja elbűvöl majd. Érezd a szabadság rohanását, az izgalomat és az energikus élet pillanatait, mindezt egy felvillanyozó gokart élménybe csomagolva. Nyugodt lehetsz, tudván, hogy jövőbeli, teljesen elektromos MINI Coopered megfelel a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási előírásoknak, így utazásod nem csak izgalmas lesz, de környezetbarát és tudatos is. Úgy gondolod, hogy a város minden szegletét ismered? Gondolkodj másképp. Ez a teljesen elektromos MINI Cooper azért jött, hogy megkérdőjelezze a normákat és újradefiniálja a városi felfedezést. Ez nem csak egy autó, hanem életmódváltás is.
FUNKCIÓK

MODERN VÁLTOZÁS MINI MÓDRA.

Köszöntsd a friss, teljesen elektromos MINI Coopert – az elegáns egyszerűség és a páratlan karizma megtestesítőjét. Képzeld el a letisztult vonalakat és a dinamikus LED-lámpákat, amelyek melegen üdvözölnek, és stílusosan indul velük az utad. Ez a MINI nem csak egy elektromos gokart, hanem egy abszolút stílusváltó, amellyel ismét megmutathatod, milyen a legmenőbbnek lenni a városban.
DIZÁJN
LEGFONTOSABB FUNKCIÓK

KÉSZEN ÁLLSZ A KALANDRA?

Mutasd meg az életstílusod az új, teljesen elektromos MINI Cooperrel. Tekintsd meg a már elérhető modelleket.
KÉSZEN ÁLLSZ A KALANDRA?
ELSŐ A STÍLUS

ELSŐ A STÍLUS

Nem lenne MINI, ha valaki nem mondta volna: „Fűszerezzük meg az igazi stílust." További információ a testreszabási lehetőségekről.