COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 3 ajtós – vörös és fekete – keréktárcsák és gumiabroncsok MINI 3 ajtós – vörös és fekete – keréktárcsák és gumiabroncsok

MINI EREDETI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK CSILLAG JELÖLÉSSEL.

Szereld fel autódat stílusos eredeti MINI komplett kerekekkel! Fontos, hogy az új helyeken is biztonságban érezd magad, amire a MINI eredeti komplett kerekek széles választéka tökéletes megoldást jelent. Az átlagon felüli gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy minden MINI modellből kihozzák a maximumot, miközben még stílusosabbá teszik annak megjelenését is. Szerezd meg az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, és velük a tökéletes tapadást minden útfelületen! Saját, a legnevesebb gyártók által gyártott, csillag jelölésű gumiabroncsaink mindig különös biztonságot nyújtanak majd út közben. Valamennyi keréktárcsát szerelve, centírozva és használatra készen vásárolhatod meg.

TÉLI KOMPLETT KEREKEK.

MINI Accessories – original wheels – winter tyres MINI Accessories – original wheels – winter tyres

A MINI eredeti téli komplett kerekek garantálják a minőséget és a biztonságot. Kifejlesztésük során szorosan együttműködtünk a legnevesebb gyártókkal, majd szigorúan teszteltük őket, hogy optimális tapadást nyújtsanak MINI-dnek és tökéletesen illeszkedjenek valamennyi modellhez. A MINI téli gumiabroncsokat és keréktárcsákat különösen akkor javasoljuk, ha a hőmérséklet tartósan +7°C alá esik – így autódat mindig biztonságosan vezetheted, csökkentheted a fékutat és javíthatod a tapadást minden útfelületen.

TAPADÁS KÖNNYEDÉN.

A hőmérséklet csökkenésével a nyári gumiabroncsok anyaga felkeményedik, így már nem képes optimális teljesítményre. Ezért javasolt 7°C alatt téli gumiabroncsokra váltani. Speciális gumikeverékük révén a téli gumiabroncsok maximális tapadást, optimális fékreakciót és kivételes menettulajdonságokat és biztonságot nyújtanak még a leghidegebb időben is.

A MINI komplett kerekek maximális teljesítményt és biztonságot kínálnak:

MINI keréktárcsák – téli és nyári – tapadás és mintázat

Féktáv nedves úton, profilmélység (mm):

Féktáv nedves úton, profilmélység (mm)

NYÁRI KOMPLETT KEREKEK.

MINI JCW - rebel green - nyári komplett kerekek MINI JCW - rebel green - nyári komplett kerekek

A nyár elérkeztével mi lehetne kellemesebb, mint bepakolni MINI-dbe, feltenni egy napszemüveget és nekivágni az útnak? A világ a MINI-d kerekei előtt fekszik, végtelen lehetőségeket kínálva nap mint nap. Új utak, új tájak, új emlékek. A MINI eredeti keréktárcsák és gumiabroncsok azért vannak, hogy a maximumig fokozzák az élményt, és segítsenek abban, hogy stílusosan és biztonságban érkezz meg – akkor is, ha sportolni indulsz, és akkor is, ha csak egy napfényes kalandra vágysz.   

MINŐSÉG, AMIVEL VEZETHETSZ.

MINI eredeti keréktárcsákkal, gumiabroncsokkal és kiegészítőkkel felszerelni MINI-det olyan, mint egy festmény utolsó ecsetvonásai. A MINI Floating dísztárcsák például teljessé teszik a képet, egy menő eredetit igazi MINI műalkotássá változtatva. 

CSILLAGOS MINŐSÉG.

MINI keréktárcsák – gumiabroncsok – a csillag jelölés előnyei MINI keréktárcsák – gumiabroncsok – a csillag jelölés előnyei

A MINI Eredeti Komplett kerekek kizárólag csillag jelölésű gumiabroncsokkal felszereltek, amelyek garantálják a minőséget és a biztonságot. A gumiabroncsok olyan vezető gyártókkal közösen kerültek kifejlesztésre, mint a Bridgestone, a Michelin és a Pirelli, illetve szigorú tesztelésen esnek át, így szavatolva MINI-d optimális tapadását.

 

AZ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE.

TESTRE SZABOTT.

Valamennyi MINI eredeti keréktárcsát és gumiabroncsot kifejezetten az egyes MINI modellek nyújtotta gokart-feelinghez és stílushoz illeszkedőre terveztünk.

TESZTELVE.

Valamennyi gumiabroncs szigorú tesztelésen esett át, melynek során akár 50 különböző minőségi elvárásnak kellett megfelelnie (az EU Gumiabroncs Címke csak három kritériumot ír elő).

SPORTOS.

A gumiabroncsok tökéletesen a futómű elemeihez és adaptív rendszereihez hangoltak a maximális tapadás és teljesítmény érdekében.

BIZTONSÁGOS.

A csillag jelölésű gumiabroncsok igen tartósak, a legmagasabb biztonsági besorolásúak és a legmodernebb defekttűrő technológiával felszereltek.

GAZDASÁGOS.

A különleges anyagok szisztematikus használata csökkenti a fogyasztást és a menetzajt.

DEFEKTTŰRŐ TECHNOLÓGIA.

A defekttűrő technológiának köszönhetően még a gumiabroncsok teljes nyomásvesztését követően is akár 80 kilométeren át folytathatod utadat, akár 80 km/órás sebességgel, így biztonságosan és kényelmesen érhetsz célhoz. Mindez azt is jelenti, hogy nincs szükség pótkerékre, mivel egyszerűen csak továbbhajthatsz a következő MINI márkaszervizig. Ezzel súlyt takaríthatsz meg, és több hely marad a poggyászoknak vagy a sportfelszerelésnek.

Defekttűrő technológia nélkül:
MINI keréktárcsák és gumiabroncsok – gumiabroncs defekttűrő technológiával
Defekttűrő technológiával:
MINI keréktárcsák és gumiabroncsok – defekttűrő technológia

EGYÜTTMŰKÖDÉS A VEZETŐ GYÁRTÓKKAL.

A MINI kerekeket úgy terveztük és teszteljük, hogy optimálisan megfeleljenek MINI-d teljesítményének és tapadási tulajdonságainak. A MINI-dhez való Bridgestone, Michelin, Pirelli vagy más prémium márkájú gumiabroncsok oldalfalán látható csillag jelölés azt jelenti, hogy az abroncs minőségét a MINI is igazolta, így a lehető legjobb vezetési élményt kínálja, kifejezetten a te MINI-dhez készült és gyártása is megfelel a MINI szabványainak. A csillag jelölésű gumiabroncsok 50 minőségi kritériumát teszteljük hat fő kategóriában: ezek a menettulajdonságok, a biztonság, a kopás, a hatékonyság, a kényelem és a sportos tulajdonságok.

MINI GUMIABRONCS-BIZTOSÍTÁS.

Abban a sajnálatos esetben, ha gumiabroncsaid megsérülnek (baleset vagy szándékos károkozás eredményeként), a MINI Gumiabroncs-biztosítás segít enyhíteni a váratlan javítás vagy csere költségeit, függetlenül autód korától.

 

A MINI Gumiabroncs-biztosítás átfogó védelmet nyújt a következő káresemények esetén:

  • Szúrós tárgy, például szög vagy üvegszilánk okozta kár
  • A (parkolás közben) padkára hajtás okozta sérülés
  • Vandalizmus
  • Lopás

A MINI Gumiabroncs-biztosítás a gumiabroncsban történt kár 100%-t téríti az első, 75%-át a második és 50%-át a harmadik évben.*

*A MINI Gumiabroncs-biztosítás valamennyi, MINI Márkaszervizben vásárolt, csillaggal jelölt gumiabroncsra és komplett kerékre érvényes. A MINI Gumiabroncs-biztosítás emellett kiterjed valamennyi, 2020 márciusát követően vásárolt és forgalomba helyezett MINI-re eredetileg szerelt gumiabroncsra is. Nem tartalmazza a keréktárcsák árát és a munkadíjat. A MINI Gumiabroncs-biztosítással kapcsolatos további információért fordulj MINI Márkaszervizedhez, vagy olvasd el a biztosítás feltételeit. A MINI Gumiabroncs-biztosítást az Allianz Versicherungs-AG nyújtja. 

MINI keréktárcsák – mini gumiabroncs-biztosítás – címoldal MINI keréktárcsák – mini gumiabroncs-biztosítás – címoldal

MINI GUMICSERE.

MINI Szervizszakértőink szívesen segítenek az autódhoz ideális keréktárcsák és MINI csillag jelölésű gumiabroncsok kiválasztásában. Csak ezen gumiabroncsok felelnek meg a MINI szigorú minőségi előírásainak. Természetesen vállaljuk a keréktárcsák cseréjét, tesztelését, szervizelését és tárolását is. Akár pót-gumiabroncsot keresel, akár komplett kerékszettet, a MINI Kerék és Gumiabroncs Szerviz mindig első osztályú termékeket és professzionális tanácsokat kínál. Add meg autódnak a gondoskodást, amit megérdemel! Kényeztesd egy eredeti MINI szervizeléssel!

MINI keréktárcsák és gumiabroncsok – gumiabroncs-csere MINI keréktárcsák és gumiabroncsok – gumiabroncs-csere

#HereWeGo A képeket köszönjük a MINI Közösségének!