JCW Tuning-kit

Ár 750.832 Ft-tól

A tuning felszereltséggel, pl. A MINI Cooper S kéziváltós Twin-Scroll Turbomotorával az autó 141 kW-ot présel ki magából. Itt a motor 1750 és 5000 U/min közötti tartományban 250 Nm-en forog. Emellett az Overboost funkció az 1750 és 4500 U/min közötti fordulatszám-tartományban 270 Nm-t tesz az útra. Így a MINI Cooper S 6,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra és végsebessége 232 km/h. Nagyméretű krómozott kipufogócső-végeivel a kipufogógázok elvezetésében jelentős fejlődést mutató sportkipufogó egyfajta optikai részletként szolgál, miközben a MINI izgalmas hangja jelentősen felerősödik. A tuning csomag egy speciálisan kifejlesztett légszűrő rendszerrel egészül ki, amely még jobb teljesítményleadást tesz lehetővé. A speciálisan kifejlesztett motorvezérlő szoftver gondoskodik arról, hogy a MINI futóművén keresztül a lehető legnagyobb erőátvitel menjen végbe és a motor a teljes fordulatszám-tartományban lenyűgöző gyorsulást hajtson végre.

MINI Cooper S Clubmanhoz 03/10-ig, nem MINI Cooper SD Clubmanhoz. 192 LE (141 kW). Alkotóelemek: JCW Levegőszűrő-rendszerek, nemesacél sport kipufogódob JCW krómfénnyel, kipufogócsonk (magasabb hőmérsékletigénybevételnél), módosított motorelektronika, JCW embléma a hűtőrácsra és a csomagtartóajtóra, JCW motorjelvény Kit-számmal, JCW eredetiség igazolás.
További információkért a termék elérhetőségével kapcsolatban, kérjük, keressen fel minket.


Rendelési szám: 11 12 2 152 217.

  • A MINI Márkakereskedésben felszerelve Beszerelési idő: 360 perc

    A termékhez szerelési költség járulhat.

    A MINI márkakereskedés által beépített alkatrészek után szerelési költség számolható fel. A részletekekel kapcsolatban érdeklődön a márkakereskedődnél.

    Modell elérhetőség

    • MINI Clubman Cooper S de 2007
  • Kapcsolatfelvétel a márkakereskedéssel

A feltüntetett árak előzetes értesítés nélkül is változhatnak.