A MINI JCW GP CONCEPT.

A VALÓDI ÍNYENCEK KIVÁLTSÁGA.

MINI John Cooper Works GP Concept

ISMERKEDJ MEG AZ ERŐ ÚJ FORMÁJÁVAL.

Miközben minden eddiginél kijjebb tolták a határokat, dizájnereinket és mérnökeinket az az ambíció fűtötte, hogy egy egyedülálló, a pályára való versenyautót alkossanak meg. Bizony, élvezték a mindezzel járó kihívásokat. Maguk mögött hagyták a komfortzónájukat – és olyan szögeket, vonalakat és felületeket rajzoltak, amilyeneket mások aligha mertek volna.

MINI John Cooper Works GP Concept

A határok kitolásának vágya már szintje a sejtjeinkbe ivódott. Az utcára szánták, de a versenypályán született: a MINI John Cooper Works GP Concept tanulmány ott folytatja, ahol a GP1 és a GP2 abbahagyta. Az autó lenyűgöző módon hozza egyensúlyba egymással a meghökkentő szépséget és az erőt. A JCW erejével, aerodinamikai tulajdonságaival és konstrukciójával felvértezett modell minden részlete rabul ejti a szemlélőt.

MINI John Cooper Works GP Concept – hátulnézet

Ez a történet az izgalmas kontrasztokról szól. A legmagasabb szintű esztétikumot és erőt sugárzó sportosságot ötvöző MINI JCW GP Concept lenyűgöző Black Jack Anthracite színben pompázik. A karosszéria lágy, harmonikus vonalait Curbside Red és High Speed Orange fényezés emeli ki, világossá téve az autó ellentmondást nem tűrő karakterét. Az autóét, amelyet szinte szétvet az adrenalin.

MINI John Cooper Works GP Concept

A MINI JCW GP Concept sötétített ablakai a rejtélyesség és az agresszivitás auráját vonják az autó köré. A látványos orr-rész összképét a morcos hűtőrács és a motorházfedél fenyegető kopoltyúja határozzák meg. Alacsony, széles és ádázul vad kiállású – rohamra kész, holmi andalgás szóba sem jöhet.

MINI John Cooper Works GP Concept – műszeregység

A spártaian egyszerű belső tér összképét ugyanúgy a kontrasztok határozzák meg, mint a külsőét. Csak úgy vibrál a feszültség a csupasz fehér felületek és a látványos részletek között. A domináns fehér szín kidomborítja az autó atletikus karakterét. A fehérséget egyedül a fényes alumínium bukókeret, a fekete műszerfalborítás és a középkonzolon lévő, digitális interfész töri meg.

CSAK NEKED.

Itt a nagyszerű lehetőség arra, hogy megtapasztald, milyen is lehet versenyezni a mesterműnek számító pilótaülésben helyet foglalva. Nézz hát be az utastérbe, és fedezd fel azt a saját szemeddel – fenséges, 360°-os látószögben.

Teasers

John Cooper Works modellek

John Cooper Works

LEGENDA INSPIRÁLTA.

A 3 ajtós MINI, a MINI Cabrio, a MINI Clubman és a MINI Countryman John Cooper Works változatainak megvan a maguk egyéni, különleges karaktere, viszont közös bennük az, hogy motorháztetejük alatt iszonyú erők lakoznak – mindemellett pedig ugyanannak a büszke hagyománynak a nyomdokain járnak. A modellek mindegyike versenyautós szintű tuningon esett át, emellett azokat speciális elemekkel látták el annak érdekében, hogy a pengeéles menettulajdonságoknak és a rakétához méltó gyorsulásnak olyan elegyét nyújtsák, amelyre méltán lenne büszke John Cooper.