Miért éppen a MINI Service? Márkaszervizünk szakembereinél senki sem ismeri jobban a MINI-det.

MINI Service

Az igazi barátságot ápolni kell.

Szervizünk szakemberei gondoskodnak arról, hogy MINI-d félkézzel küzdjön le mindenféle kihívást. Úgy ismerik a MINI-det, mint a tenyerüket. Így aztán biztos lehetsz abban, hogy szemed fénye a legmagasabb színvonalon kapja meg mindazt a törődést, amit megérdemel. Mivel szervizünk csakis MINI Original alkatrészeket használ fel, az autó 100%-ban MINI marad.

Magasan képzett MINI szerviztechnikusok

MINI Original alkatrészek

MINI Original alkatrészek

Autód karbantartása és szervizelése során csak és kizárólag MINI Original alkatrészeket használunk fel, így soha nem kerülhet hajszál a levesbe. A szóban forgó alkatrészekre – amelyek a MINI szigorú minőségi előírásai alapján készülnek – 2 éves jótállás jár. Mindennek köszönhetően MINI-d egy eredeti tárgy marad, amely egy igazi MINI-hez méltó módon felettébb jól tartja az árát.

MINI Service Inclusive L és MINI Service Inclusive XL

A MINI Service Inclusive L szolgáltatás gondoskodik arról, hogy MINI-d mindig csúcsformában legyen – mindezért ráadásul csak egyetlen alkalommal kell lerónod egy igen méltányos díjat. Mindemellett lehetőséged van arra, hogy a 24 hónapos alap jótállási időtartamot kedved szerint (maximum X évre) meghosszabbíthasd – élvezve a folytatólagos MINI jótállás biztosította lelki nyugalmat.

MINI Service Inclusive MINI Service Inclusive

MINI jótállás.

MINI jótállás.

Dőlj hátra és élvezd a MINI jótállás által nyújtott biztonságot – mert mérget vehetsz rá, hogy ha valami meghibásodna, mi ingyenesen hárítjuk el a problémát. Két év jótállást biztosítunk a MINI-dre (a kopó alkatrészek kivételével) – kilométerkorlátozás nélkül.

Vigyázz, kész, rajt!

Vidd el MINI-det hivatalos szervizpartnereink egyikéhez, és amíg vársz, lazulj egy kicsit a márkakereskedés pihenőjében. A Fast Lane szerviz garantálja, hogy a lehető leghamarabb visszaülhetsz MINI-d volánja mögé. Villámkezű szakembereink mindössze két óra alatt kicserélik az olajat, a fékbetéteket és a kerekeket, sőt, tetőtől talpig át is vizsgálják a MINI-det. Autód tehát rekordidő alatt állhat fel újra a képzeletbeli rajtvonalra.

MINI Fast Lane szerviz

dam Image

Rólad sem feledkezünk meg.

Az idő csak úgy repül a MINI márkakereskedésekben: olvass újságot, szörfölj a neten az ingyenes WiFi-vel, vegyél magadhoz egy csésze kávét és fedezd fel a bemutatóteremben felsorakoztatott, üdítő MINI újdonságokat, amíg a szorgos kezek újjávarázsolják a MINI-det.