Igazolt eredetű MINI Felülmúlhatatlan ajánlat.

dam Image

Fedezd fel a vezetés színtiszta élményét a MINI Next kínálatába tartozó használt járművek segítségével, amelyekhez hosszú jótállási idő jár. Egy használt jármű kizárólag azután kapja meg a MINI Next minősítést, hogy specialistáink töviről-hegyire átvizsgálják azt mind vizuálisan, mind pedig műszaki szempontból: a cél a 100%-osan kiváló minőség és a minden vitán felül álló megbízhatóság. Minden egyes MINI Next használt járműhöz alapból 24 hónapos jótállás jár, emellett természetesen igénybe vehetők hozzájuk az átfogó választékban kínált szolgáltatások, valamint finanszírozási lehetőségek is.

dam Image

Az okos alternatíva.

Hozzuk a kötelezőt. Sőt, annál sokkal többet is.

Számunka a minőség nemcsak ígéret, hanem alapelv. A MINI Next minősítéssel rendelkező használt járművek többsége ötéves és legfeljebb 120 000 kilométert futott.  [És persze átment a szigorú átvizsgáláson és a 360°-os járműteszten.] A minősítést csak és kizárólag azok a járművek kapják meg, amelyek megfelelnek a pontosan körülírt követelményeknek. A MINI Next járművek kizárólag a MINI Next partnereknél érhetők el, így mindig garantálni tudjuk a maximális minőséget. Jöjj és lásd mindezt a saját szemeddel.

dam Image

Pont, mint új korában.

Ezek a MINI-k első osztályú elbánásban részesültek.

Minden egyes MINI Next használt autónak át kellett esnie a szakértőink által lefolytatott 360°-os teszten, bizonyítandó, hogy megfelelnek a szigorú követelményeknek. Az igazolt minőség mellett azonban a MINI Next használt járművek egyéb előnyöket is nyújtanak a számodra. Biztos lehetsz abban, hogy tátva marad a szád az átfogó jótállástól és a mobilitási szolgáltatásoktól, valamint a vonzó finanszírozási módozatoktól, nem is beszélve az igazi lényegről: a vezetés élményéről.

dam Image

Vágj bele.

Valósítsd meg a MINI-ről szőtt álmaidat. Finanszírozási csomagjainkat tökéletesen a te igényeidre szabtuk – csak válaszd ki közülük azt, amelyik a legideálisabb a számodra.

A MINI Next számtalan ajánlata között gyorsan rábukkanunk arra az autóra, amely megfelel egyéni elvárásaidnak. Profitálj hát a különleges választék előnyeiből. Csak annyit kell tenned, hogy közvetlenül felveszed a kapcsolatot MINI Next partnereddel, de megteheted azt is, hogy megtekinted az itt rendszeresen felbukkanó, kedvező feltételekkel kínált ajánlatokat is.