ELŐNYÖK A JÖVŐRE NÉZVE. A fiatal használt járművek maximális előnyöket biztosítanak a számodra.

dam Image dam Image

Számos érvet fel lehet hozni amellett, hogy miért egy MINI NEXT járművet válassz magadnak. Az egyik a jóleső tudat, ami abból fakad, hogy amikor ellátogatsz valamely MINI NEXT partnerhez, biztos lehetsz abban, hogy az általad kiszemelt jármű a lehető legtökéletesebb állapotban van. Miután pedig megvásároltad az autót, élvezheted a számos, exkluzív MINI szolgáltatás előnyeit.

dam Image dam Image

Az előnyök áttekintése.

Egészen biztos lehetsz abban, hogy amikor egy MINI NEXT használt jármű mellett teszed le a voksodat, jól döntesz. Már csak azért is, mert az illető jármű már sikeresen átesett azokon a tüzetes átvizsgálásokon, amelyek előfeltételei a MINI NEXT minősítésnek. De ez még nem minden: frissen megvásárolt MINI NEXT autód – amelynek életkora általában nem haladja meg az 5 évet, futásteljesítménye pedig a 120 000 kilométert – jóvoltából számos, a jótállással kapcsolatos, illetve mobilitási szolgáltatás előnyeit élvezheted.

dam Image

24 hónapos használtautó-jótállás.

Egy jármű, amelyben szinte vakon megbízhatsz: frissiben megvásárolt használt autódra automatikusan jár az egyéves, a mechanikai és az elektronikai alkatrészekre vonatkozó jótállás. Mindez garancia arra, hogy jó sokat kell várnod addig, ameddig MINI NEXT minősítésű autód bármilyen meglepetésben részeltet – leszámítva a vezetési élményt, amely valószínűleg minden képzeletedet felülmúlja.

dam Image dam Image

360°-os járműteszt.

 

A MINI NEXT járművek kizárólag a MINI NEXT partnereknél érhetők el. Fiatal használt autóink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek – mind optikai, mind műszaki szempontból, mind kívülről, mind belülről: minden egyes MINI NEXT jármű sikeresen átment a szigorú átvizsgáláson és 100 százalékban megfelel a precízen meghatározott termékkövetelményeknek.

 

dam Image dam Image

Igazolt járműtörténet.

Amikor használt autót vásárolsz, mindent tudni akarsz az előző tulajdonsokról, a vevőszolgálatról, az esetleges balesetekről és a javításokról. Pontosan ez az oka annak, minden egyes minősített MINI használt autó teljes, igazolt járműtörténettel rendelkezik.

 • Szekció neve
 • 12 hónapos / 15 000 km-es karbantartásmentesség

  Az autód átvételétől számított legalább 12 hónapig vagy 15 000 kilométerig (ha csak a szervizkijelző mást nem jelez) autód karbantartásmentességet élvez.

 • Lízing és hitel

  A MINI NEXT partnerek vonzó lízing- és hitelajánlatokat kínálnak bármelyik MINI NEXT járműre.

 • Tesztvezetés

  Az általad kiszemelt MINI NEXT autót bármikor elviheted egy tesztvezetésre.

 • Autóbeszámítási ajánlatok

  MINI NEXT jármű vásárlása esetén élhetsz a méltányos feltételeket kínáló használtautó-beszámítás lehetőségével is.