Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

HOPPÁ! Eggyel több van.

STÍLUS A NÉGYZETEN.

Legyen tiéd egy igazi stílusikon, amely a városi életre lett újrakeverve. A limitált MINI Seven Edition a legjellegzetesebb dizájnelemeket egyesíti egyetlen modellben. Egyedülálló dizájnkoncepciójának és egy igazi lázadó gondolatiságának kombinációjaként az 5 ajtós változata új magasságokba emeli a praktikus stílust. Ugorj be és élvezd az utazást!

STÍLUS TÁG HATÁROK KÖZÖTT.

Mindent bele! A MINI 5 ajtós Seven Edition ugyan alig 161 mm-rel hosszabb a 3 ajtós változatnál, mégis sokkal többet kínál. A két extra hátsó ajtón felül három személy számára biztosít helyet a hátsó üléssorban. A csomagtartó 67 literrel nagyobb, összesen 278 literes. Tökéletes a hosszú utakra.

A DIZÁJN RÉSZLETESEN.

Tekintsd meg közelebbről a MINI Seven Edition-t. Mindent a szemnek és a kéznek!

LAPIS STÍLUSBAN.

A MINI Yours Lapisluxury Blue külső színt a lazúrkőben található ultramarin pigmentek inspirálták. Az eredmény pedig a valaha volt legintenzívebb kék, amit csak egy MINI-n láthatsz. Hogyha pedig a Seven Edition klasszikus palettája mellett döntesz, választhatsz a Pepper White, a Midnight Black és a British Racing Green színekből is. A Melting SIlver tető és külső tükörházak pedig ízléses kontrasztot teremtenek a külső színekkel.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Tartalom és forma találkozása két, egyaránt vonzó opcióban. A polírozott, 17 colos Seven Spoke keréktárcsák a Spectre Grey színben még kifinomultabbá teszik a különleges modellt, míg a 18 colos Vanity Spoke keréktárcsák fokozzák MINI-d egyedi jellegét. Mindkét kétszínű felni vonzza a tekinteteket és remekül illik az egyéb külső elemekhez.

SZOKATLAN KONTRASZTOK.

Az opcionálisan rendelhető, Melting Silver színű motorháztető-csíkok jól illenek a tető és a külső tükrök színéhez. Az egyedi dizájn, amelyet a finom Malt Brown vonalak tesznek teljessé, egyenesen az első rajtkockára repíti a Seven Editiont.

EGYEDI STÍLUS.

A MINI Seven Edition egyediségét apró részletek jelzik. Az oldalsó kopoltyúkat MINI Seven-embléma díszíti, előre köszöntve mindenkit, aki a belső térben helyet foglal.

TESTRE SZABVA.

A város legpezsgőbb részeinek felfedezése közben kényelmesen hátradőlhetsz a Seven Edition egyedi, Diamond Malt Brown sportüléseibe. A fekete bőrt a kockás szövettel borított oldalpanelek és a klasszikus Malt Brown varrás teszik teljessé. Vagy választhatod például a Carbon Black színű Cross Punch, a szintén Carbon Black színű MINI Yours Lounge és a Satellite Grey színű Lounge bőrkárpitokat is.

LUXUSKABIN.

A belső térbe lépőket Seven-logóval díszített ajtóküszöbök köszöntik. A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

MŰSZERFAL.

A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

MALT BROWN COLOUR LINE.

Az ajtókönyöklőket és a térdtámaszokat igencsak vonzó színben feltüntető Malt Brown Colour Line összetéveszthetetlené teszi a Seven Editiont.

PIANO BLACK FELÜLETEK.

A Piano Black elemek ideálisan egészítik ki az exkluzív Malt Brown Colour Line kivitelt.

MINI 5 ajtós Seven Edition

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI 5 ajtós Seven Edition
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 6.897.900 Ft-tól
100 (136)
5 - 4,7, 4.7, 5.0
Cooper D Indulóár 7.462.900 Ft-tól
85 (116)
3,9 - 3,6, 3.6, 3.9
Cooper S Indulóár 7.739.700 Ft-tól
141 (192)
6 - 5,4, 5.4, 6.0
Cooper SD Indulóár 8.114.700 Ft-tól
125 (170)
4,3 - 4,1, 4.1, 4.3