Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/correction/specialEditionGroup/F55SE
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/correction/specialEditionGroup/F55SE
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/correction/specialEditionGroup/F55SE. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.

STÍLUS A NÉGYZETEN.

Legyen tiéd egy igazi stílusikon, amely a városi életre lett újrakeverve. A limitált MINI Seven Edition a legjellegzetesebb dizájnelemeket egyesíti egyetlen modellben. Egyedülálló dizájnkoncepciójának és egy igazi lázadó gondolatiságának kombinációjaként az 5 ajtós változata új magasságokba emeli a praktikus stílust. Ugorj be és élvezd az utazást!

STÍLUS TÁG HATÁROK KÖZÖTT.

Mindent bele! A MINI 5 ajtós Seven Edition ugyan alig 161 mm-rel hosszabb a 3 ajtós változatnál, mégis sokkal többet kínál. A két extra hátsó ajtón felül három személy számára biztosít helyet a hátsó üléssorban. A csomagtartó 67 literrel nagyobb, összesen 278 literes. Tökéletes a hosszú utakra.

A DIZÁJN RÉSZLETESEN.

Tekintsd meg közelebbről a MINI Seven Edition-t. Mindent a szemnek és a kéznek!

LAPIS STÍLUSBAN.

A MINI Yours Lapisluxury Blue külső színt a lazúrkőben található ultramarin pigmentek inspirálták. Az eredmény pedig a valaha volt legintenzívebb kék, amit csak egy MINI-n láthatsz. Hogyha pedig a Seven Edition klasszikus palettája mellett döntesz, választhatsz a Pepper White, a Midnight Black és a British Racing Green színekből is. A Melting SIlver tető és külső tükörházak pedig ízléses kontrasztot teremtenek a külső színekkel.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Tartalom és forma találkozása két, egyaránt vonzó opcióban. A polírozott, 17 colos Seven Spoke keréktárcsák a Spectre Grey színben még kifinomultabbá teszik a különleges modellt, míg a 18 colos Vanity Spoke keréktárcsák fokozzák MINI-d egyedi jellegét. Mindkét kétszínű felni vonzza a tekinteteket és remekül illik az egyéb külső elemekhez.

SZOKATLAN KONTRASZTOK.

Az opcionálisan rendelhető, Melting Silver színű motorháztető-csíkok jól illenek a tető és a külső tükrök színéhez. Az egyedi dizájn, amelyet a finom Malt Brown vonalak tesznek teljessé, egyenesen az első rajtkockára repíti a Seven Editiont.

EGYEDI STÍLUS.

A MINI Seven Edition egyediségét apró részletek jelzik. Az oldalsó kopoltyúkat MINI Seven-embléma díszíti, előre köszöntve mindenkit, aki a belső térben helyet foglal.

TESTRE SZABVA.

A város legpezsgőbb részeinek felfedezése közben kényelmesen hátradőlhetsz a Seven Edition egyedi, Diamond Malt Brown sportüléseibe. A fekete bőrt a kockás szövettel borított oldalpanelek és a klasszikus Malt Brown varrás teszik teljessé. Vagy választhatod például a Carbon Black színű Cross Punch, a szintén Carbon Black színű MINI Yours Lounge és a Satellite Grey színű Lounge bőrkárpitokat is.

LUXUSKABIN.

A belső térbe lépőket Seven-logóval díszített ajtóküszöbök köszöntik. A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

MŰSZERFAL.

A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

MALT BROWN COLOUR LINE.

Az ajtókönyöklőket és a térdtámaszokat igencsak vonzó színben feltüntető Malt Brown Colour Line összetéveszthetetlené teszi a Seven Editiont.

PIANO BLACK FELÜLETEK.

A Piano Black elemek ideálisan egészítik ki az exkluzív Malt Brown Colour Line kivitelt.

MINI 5 ajtós Seven Edition

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI 5 ajtós Seven Edition
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 6.897.900 Ft-tól
100 (136)
5 - 4,7, 4.7, 5.0
Cooper D Indulóár 7.462.900 Ft-tól
85 (116)
3,9 - 3,6, 3.6, 3.9
Cooper S Indulóár 7.739.700 Ft-tól
141 (192)
6 - 5,4, 5.4, 6.0
Cooper SD Indulóár 8.114.700 Ft-tól
125 (170)
4,3 - 4,1, 4.1, 4.3