Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/correction/specialEditionGroup/F56SE
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/correction/specialEditionGroup/F56SE
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/correction/specialEditionGroup/F56SE. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.
MINI 3-Door Hatch Seven Edition Hero

AZ ÚJ KLASSZIKUS.

Limitált kiadású stílusikon, a városi életre újrakeverve. A limitált MINI Seven Edition a legjellegzetesebb dizájnelemeket egyesíti egyetlen modellben. Egyedülálló dizájnkoncepciójának és egy igazi lázadó gondolatiságának kombinációjaként a 3-ajtós változatával saját utadat járhatod az életben. Összetéveszthetetlenül modern. Összetéveszthetetlenül MINI.

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT.

A MINI Seven Edition egy igazi stílusikon, amely nem rejti véka alá képességeit. A jellegzetes Seven Edition stílus nemcsak a kopoltyúkonn és az ajtóküszöbökön látható Seven-logókban, hanem az a belső térben is megjelenik. Az exkluzív dizájnkoncepcióhoz tartozó Malt Brown Colour Line belső tér és a Lapisluxury Blue külső szín nagyszerűen illik a Melting Silver fényezésű tetőhöz és tükörházakhoz. Odabent minden a vezetésről szól. A MINI 3 ajtós Seven Editiont egy TwinPower Turbo motor mozgatja, amely épp olyan izmos, mint amilyen hatékony. A feszes hangolású felfüggesztéseknek és az alacsony súlypontnak – amely tényezők garantáltan szállítják a hamisítatlan gokartérzést – köszönhetően az autó vérbeli profik módjára fekszik bele a kanyarokba.

A DIZÁJNRÓL RÉSZLETESEN.

Tekintsd meg közelebbről a MINI Seven Edition-t. Hozzányúlni szigorúan szabad.

LAPIS STÍLUSOSAN.

A MINI Yours Lapisluxury Blue külső színt a lazúrkőben található ultramarin pigmentek inspirálták. Az eredmény pedig a valaha volt legintenzívebb kék, amit csak egy MINI-n láthatsz. Hogyha pedig a Seven Edition klasszikus palettája mellett döntesz, választhatsz a Pepper White, a Midnight Black és a British Racing Green színekből is.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Tartalom és forma találkozása két, egyaránt vonzó opcióban. A polírozott, 17 colos Seven Spoke keréktárcsák a Spectre Grey színben még kifinomultabbá teszik a különleges modellt, míg a 18 colos Vanity Spoke keréktárcsák fokozzák MINI-d egyedi jellegét. Mindkét kétszínű felni vonzza a tekinteteket és remekül illik az egyéb külső elemekhez.

SZOKATLAN KONTRASZTOK.

Az opcionálisan rendelhető, Melting Silver színű motorháztető-csíkok jól illenek a tető és a külső tükrök színéhez. Az egyedi dizájn, amelyet a finom Malt Brown vonalak tesznek teljessé, egyenesen az első rajtkockára repíti a Seven Editiont.

EGYEDI STÍLUS.

"A MINI Seven Edition egyediségét apró részletek jelzik. Az oldalsó kopoltyúkat MINI Seven-embléma díszíti, előre köszöntve mindenkit, aki a belső térben helyet foglal. A különleges típusjelzés ott látható a küszöbökön is, ami hamisítatlanul sportos élt ad dizájnmodellednek."

TESTRE SZABVA.

A város legpezsgőbb részeinek felfedezése közben kényelmesen hátradőlhetsz a Seven Edition egyedi, Diamond Malt Brown sportüléseibe. A fekete bőrt a kockás szövettel borított oldalpanelek és a klasszikus Malt Brown varrás teszik teljessé. Vagy választhatod például a Carbon Black színű Cross Punch, a szintén Carbon Black színű MINI Yours Lounge és a Satellite Grey színű Lounge bőrkárpitokat is.

MŰSZERFAL.

A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

LUXUSKABIN.

A belső térbe lépőket Seven-logóval díszített ajtóküszöbök köszöntik. A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

MALT BROWN COLOUR LINE.

Az ajtókönyöklőket és a térdtámaszokat igencsak vonzó színben feltüntető Malt Brown Colour Line összetéveszthetetlené teszi a Seven Editiont.

PIANO BLACK FELÜLETEK.

A Piano Black elemek ideálisan egészítik ki az exkluzív Malt Brown Colour Line kivitelt.

MINI 3 ajtós Seven Edition

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI 3 ajtós Seven Edition
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 6.631.900 Ft-tól
100 (136)
4,9 - 4,5, 4.5, 4.9
Cooper D Indulóár 7.201.900 Ft-tól
85 (116)
3,9 - 3,5, 3.5, 3.9
Cooper S Indulóár 7.479.700 Ft-tól
141 (192)
5,9 - 5,2, 5.2, 5.9
Cooper SD Indulóár 7.854.700 Ft-tól
125 (170)
4,2 - 4, 4.0, 4.2