Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

HOPPÁ! Eggyel több van.
MINI 3-Door Hatch Seven Edition Hero

AZ ÚJ KLASSZIKUS.

Limitált kiadású stílusikon, a városi életre újrakeverve. A limitált MINI Seven Edition a legjellegzetesebb dizájnelemeket egyesíti egyetlen modellben. Egyedülálló dizájnkoncepciójának és egy igazi lázadó gondolatiságának kombinációjaként a 3-ajtós változatával saját utadat járhatod az életben. Összetéveszthetetlenül modern. Összetéveszthetetlenül MINI.

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETETT.

A MINI Seven Edition egy igazi stílusikon, amely nem rejti véka alá képességeit. A jellegzetes Seven Edition stílus nemcsak a kopoltyúkonn és az ajtóküszöbökön látható Seven-logókban, hanem az a belső térben is megjelenik. Az exkluzív dizájnkoncepcióhoz tartozó Malt Brown Colour Line belső tér és a Lapisluxury Blue külső szín nagyszerűen illik a Melting Silver fényezésű tetőhöz és tükörházakhoz. Odabent minden a vezetésről szól. A MINI 3 ajtós Seven Editiont egy TwinPower Turbo motor mozgatja, amely épp olyan izmos, mint amilyen hatékony. A feszes hangolású felfüggesztéseknek és az alacsony súlypontnak – amely tényezők garantáltan szállítják a hamisítatlan gokartérzést – köszönhetően az autó vérbeli profik módjára fekszik bele a kanyarokba.

A DIZÁJNRÓL RÉSZLETESEN.

Tekintsd meg közelebbről a MINI Seven Edition-t. Hozzányúlni szigorúan szabad.

LAPIS STÍLUSOSAN.

A MINI Yours Lapisluxury Blue külső színt a lazúrkőben található ultramarin pigmentek inspirálták. Az eredmény pedig a valaha volt legintenzívebb kék, amit csak egy MINI-n láthatsz. Hogyha pedig a Seven Edition klasszikus palettája mellett döntesz, választhatsz a Pepper White, a Midnight Black és a British Racing Green színekből is.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Tartalom és forma találkozása két, egyaránt vonzó opcióban. A polírozott, 17 colos Seven Spoke keréktárcsák a Spectre Grey színben még kifinomultabbá teszik a különleges modellt, míg a 18 colos Vanity Spoke keréktárcsák fokozzák MINI-d egyedi jellegét. Mindkét kétszínű felni vonzza a tekinteteket és remekül illik az egyéb külső elemekhez.

SZOKATLAN KONTRASZTOK.

Az opcionálisan rendelhető, Melting Silver színű motorháztető-csíkok jól illenek a tető és a külső tükrök színéhez. Az egyedi dizájn, amelyet a finom Malt Brown vonalak tesznek teljessé, egyenesen az első rajtkockára repíti a Seven Editiont.

EGYEDI STÍLUS.

"A MINI Seven Edition egyediségét apró részletek jelzik. Az oldalsó kopoltyúkat MINI Seven-embléma díszíti, előre köszöntve mindenkit, aki a belső térben helyet foglal. A különleges típusjelzés ott látható a küszöbökön is, ami hamisítatlanul sportos élt ad dizájnmodellednek."

TESTRE SZABVA.

A város legpezsgőbb részeinek felfedezése közben kényelmesen hátradőlhetsz a Seven Edition egyedi, Diamond Malt Brown sportüléseibe. A fekete bőrt a kockás szövettel borított oldalpanelek és a klasszikus Malt Brown varrás teszik teljessé. Vagy választhatod például a Carbon Black színű Cross Punch, a szintén Carbon Black színű MINI Yours Lounge és a Satellite Grey színű Lounge bőrkárpitokat is.

MŰSZERFAL.

A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

LUXUSKABIN.

A belső térbe lépőket Seven-logóval díszített ajtóküszöbök köszöntik. A MINI Seven Edition lelkét a vonzó elegancia jelenti. A Seven-logó, a Malt Brown szín és az ezüst vonalak triója igazi szupermodellé teszik a műszerfalat.

MALT BROWN COLOUR LINE.

Az ajtókönyöklőket és a térdtámaszokat igencsak vonzó színben feltüntető Malt Brown Colour Line összetéveszthetetlené teszi a Seven Editiont.

PIANO BLACK FELÜLETEK.

A Piano Black elemek ideálisan egészítik ki az exkluzív Malt Brown Colour Line kivitelt.

MINI 3 ajtós Seven Edition

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI 3 ajtós Seven Edition
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 6.631.900 Ft-tól
100 (136)
4,9 - 4,5, 4.5, 4.9
Cooper D Indulóár 7.201.900 Ft-tól
85 (116)
3,9 - 3,5, 3.5, 3.9
Cooper S Indulóár 7.479.700 Ft-tól
141 (192)
5,9 - 5,2, 5.2, 5.9
Cooper SD Indulóár 7.854.700 Ft-tól
125 (170)
4,2 - 4, 4.0, 4.2