Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works GP – szürke és piros – oldalnézet MINI John Cooper Works GP – szürke és piros – oldalnézet
MINI John Cooper Works GP: Hivatalos (kombinált) fogyasztás: 8,3 l/100 km; hivatalos (kombinált) CO2-kibocsátás: 189 g/km (WLTP). A hatótáv több tényezőtől függ, mint például a személyes vezetési stílustól, a választott útvonaltól, az időjárástól, a hűtés/fűtés használatától és az előkondicionálástól. A változtatás joga fenntartva.

AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP.

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.
Kezdőár 12 619 000 Ft-tól

A VALAHA VOLT LEGGYORSABB MINI.

MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés

MAX. SEBESSÉG: 265 KM/ÓRA.

MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés

0-100 KM/óra: 5,2 MÁSODPERC ALATT.

MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés

LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY: 306 LE/225 KW.

MINI John Cooper Works GP – elöl- és oldalnézet – tetőspoiler

SZÉLVÉSZESEN VONZÓ.

Semmi zsúfoltság, semmi felesleges súly. A MINI John Cooper Works GP a maximális gyorsulás és agilitás érdekében a végletekig könnyített. A lengéscsillapítók, a stabilizátorok és a rugók speciálisan a modellhez kifejlesztettek és hangoltak. Szélesebb nyomtávja és 10 mm-el alacsonyabb futóműve erőt és teljesítményt sugároz. Egy lázadó, aki tudja, mit akar.


Tervezőink elmentek a végletekig. A Racing szürke színben ragyogó, Melting Silver kontrasztszínű tetővel és külső tükörburkolatokkal díszített MINI John Cooper Works GP végtelenül magabiztos. Az élek és vonalak precízek és élesek. Az erőteljes dizájnelemek pedig, mint a méretes első kötény, az oldalszoknyák és a tetőspoiler még hangsúlyosabbá teszik a külső megjelenést.

MINI John Cooper Works GP – 2.0 liter – 306 LE-s 4 hengeres motor MINI John Cooper Works GP – 2.0 liter – 306 LE-s 4 hengeres motor

MINI IZGALMAK. FELTURBÓZVA.

A valaha volt leggyorsabb és legerősebb MINI gyökereit nem kell sokáig keresni. Mérnökeink imádják a kihívásokat és szívesen hagyják el komfortzónájukat. A MINI John Cooper Works GP a gazdag, öt évtizedre visszanyúló versenyhagyományt testesíti meg. 2 literes, 306 lóerős 4 hengeres, turbófeltöltésű motorja a kiemelkedő 450 Nm nyomaték mellett lenyűgözően erőteljes teljesítményt is kínál. Mert az „épp elég" soha nem elég.


Adj még hozzá egy 8 fokozatú automata sebességváltót és egy önzáró differenciálművet, és máris megkapod a maximális gyorsulást, tapadást és agilitást. A sebességváltó sportos, 3D-nyomtatott fém kormánykapcsolóival stílusosan kontrollálhatod a váltásokat. A teljesítményre kihegyezett légbeömlőkkel a motor még könnyebben lélegezhet. Egy második külső hűtő is készen áll, hogy optimalizálja a motor hűtését és ezzel teljesítményét. A hangszigetelő anyag módosításával pedig még tovább sikerült csökkentenünk a tömeget, így tovább javul a menetteljesítmény. Élvezd a kiemelkedő fordulékonyságot és a tiszta izgalmat – egy karnyújtásnyira.

MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés MINI John Cooper Works GP – piros kiemelés

JELLEGZETES KÜLSŐ ELEMEK.

MINI John Cooper Works GP – kormánykerék – műszerfal MINI John Cooper Works GP – kormánykerék – műszerfal

JELLEGZETES BELSŐ ELEMEK.

MINI John Cooper Works GP – belső – 360° nézet MINI John Cooper Works GP – belső – 360° nézet
MINI John Cooper Works GP – versenypálya MINI John Cooper Works GP – versenypálya

SZÁLLJ VERSENYBE!

A MINI John Cooper Works GP szigorúan 3000 példányra korlátozott világszerte. Amikor megpillantod erőtől remegő dupla kipufogóit az utakon, akkor már valószínűleg lekéstél róla. Rendelhető 2020 februártól
MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Ringtone MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Ringtone

EXKLUZÍV LETÖLTÉSEK.

Tedd telefonodat is egyedivé a MINI John Cooper Works GP-vel! A háttérképek a versenypálya hangulatát hozzák el a mindennapokba. Az Android felhasználók pedig készülékük hangját is testre szabhatják a különleges JCW GP csengőhanggal.
MINI John Cooper Works GP – oldal- és hátsónézet – versenypálya MINI John Cooper Works GP – oldal- és hátsónézet – versenypálya