Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP REAR SPOILER AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP REAR SPOILER

KEVESEKNEK ADATIK MEG.

AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP.

2020 elejétől elérhető

AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP – FILM –MP4

LIMITÁLT PÉLDÁNYSZÁM:

Az új MINI John Cooper Works GP világszerte mindössze 3000 példányban lesz kapható. Ha meglátod, amint magabiztosan feltűnik az utcán, akkor valószínűleg már le is maradtál róla.
Elérhető 2020 elejétől
AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP – 300 LE – KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA

TÖBB MINT

300 LE

Engedd szabadjára a turbófeltöltésű 2,0 literes négyhengeres motor teljes erejét. Éld ki versenyzői szenvedélyedet. Ha egyszer vezetted az új MINI John Cooper Works GP-t, a kanyarokra soha többé nem tekintesz úgy, mint előtte.

Elérhető 2020 elejétől**

NEFZ: ~160 g/km, 7,0 l/100 km**

WLTP: ~182 g/km, 8,0 l/100 km**

AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP – 300 LE – KIPUFOGÓ

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.

A valaha volt leggyorsabb és legerősebb MINI a szívdobogtató izgalmakra készült. A határok átlépése mélyen DNS-ünkben gyökerezik. Tervezőink és mérnökeink csapata mindent a végletekig fokozott – és megalkották ezt a páratlan pályaversenyzőt.
AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP – VEZETŐ – VERSENYPÁLYA 300 LE AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS GP – VEZETŐ – VERSENYPÁLYA 300 LE
CAŁKOWICIE ELEKTRYCZNE MINI – zamów MINI ELECTRIC w przedsprzedaży

LÉGY AZ ELSŐK KÖZÖTT!