Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

3-ajtós
3-ajtós
5-ajtós
5-ajtós
Cabrio
Cabrio
Clubman
Countryman
Countryman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Clubman | Az utak úriembere MINI Clubman | Az utak úriembere

Új MINI Clubman.

MEGNYÍLNAK AZ AJTÓK.

Bemutatjuk a valaha készült legkifinomultabb, legsokoldalúbb és legtágasabb MINI-t. Az új MINI Clubman vezetőülésében ülve megnyílnak előtted az izgalmas kilátások kapui. Öt ülésével és hat ajtajával a MINI Clubman bőséges helyet kínál az utazáshoz. A méretes csomagtér akár 1250 literesre bővíthető, még több teret engedve a terveknek. A pompás ALL4 összkerékmeghajtási rendszerrel pedig minden úton a kezedben marad az irányítás – minden évszakban és minden napszakban.
A főbb jellegzetességek

A SOKOLDALÚSÁG MŰVÉSZETE.

MINI Clubman MINI Clubman
MINI Clubman - belső tér – műszerfal MINI Clubman - belső tér – műszerfal

BELSŐ INFORMÁCIÓ.

A könnyed eleganciájú MINI Clubman a stílus, a funkció és az innováció tökéletes szimbiózisa. Átgondolt belső tere nagyvonalúan tágas. Az aprólékos megmunkálást a prémium anyagokkal és a legmodernebb technológiákkal ötvözi. Helyet foglalva a kivételes kényelem és a jólét csodálatos érzése jár majd át.
MINI Clubman – vörös és fekete – oldalnézet MINI Clubman – vörös és fekete – oldalnézet

JELLEGZETES STÍLUS.

Önérzetes, mégis esztétikus – a MINI Clubman külső dizájnja az egyediséget egyesíti a precizitással. A letisztult vonalak és a határozott kontúrok együtt elegáns, kifejező formákat teremtenek, és vele a visszafogott magabiztosság légkörét, Íves sziluettjét tökéletesen egészíti ki sportos nyomtávja és széles vállai. A lendületes vállvonal a jellegzetes osztott csomagtérajtóra irányítja a tekinteteket, amely a lehetőségek végtelen tárházát tárja eléd.
MINI Clubman – külső – elölnézet MINI Clubman – külső – elölnézet

TÖBBDIMENZIÓS KILÁTÁSOK.

A MINI Clubman minden vonalát és ívét arra tervezték, hogy elbűvöljön és magával ragadjon. Masszív kiállását az új, látványos hűtőrács is tükrözi, megteremtve a MINI Clubman magabiztos auráját. Az újratervezett hűtőrácskeret elegáns vonala még inkább kiemeli az autó karizmatikus fellépését – króm vagy az új, zongoralakk fekete színben egyaránt. Az új LED-es fényszórók – szintén stílusos zongoralakk fekete kerettel - és a LED-es ködfényszórók csak tovább fokozzák a hatást.
MINI Clubman – hálózatok – műszerfal MINI Clubman – hálózatok – műszerfal

INTELLIGENS HÁLÓZATOK.

A MINI Clubman belső terének főszereplője és szíve a középkonzolra helyezett, elegáns, nagy felbontású, 6,5" vagy (opcionálisan) 8,8" méretű érintőképernyő. Az intuitív irányítóközpont a MINI Connected segítségével az információ és a szórakoztatás világát tárja eléd. A mobil készülékek tökéletes kapcsolódásával számos online szolgáltatást és okostelefon-funkncionalitást ad a kezedbe, hogy igazán otthon érezd magad MINI-dben vagy akár azon kívül is.
Műszerfalnézet

KERÜLJ BELJEBB.

360° NÉZET 360° NÉZET
Áttekintés

A TULAJDONSÁGOKRÓL RÉSZLETESEN.

TELJESÍTMÉNY & DIZÁJN
VEZETŐI ASSZISZTENCIA
INFOTAINMENT
FELSZERELTSÉGI SZINTEK
MINI YOURS
TARTOZÉKOK
A legfőbb tények

TÉNYEK RÖVIDEN.

5 ÜLÉS
360 - 1250 Literes csomagtér

A Cooper nyomtávja: 1800 mm elöl és hátul. Az adatok milliméterben értendők.

A Cooper nyomtávja: 1800 mm elöl és hátul. Az adatok milliméterben értendők.

Tesztvezetés
MINI Clubman MINI Clubman
Márkakereskedés kereső
MINI Clubman MINI Clubman
3-ajtós
3-ajtós
5-ajtós
5-ajtós
Cabrio
Cabrio
Clubman
Countryman
Countryman