Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

3-ajtós
3-ajtós
5-ajtós
5-ajtós
Cabrio
Cabrio
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo
MINI Electric – horizont MINI Electric – horizont

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

AZ ELEKTROMOS MOBILITÁS ÚJ HAJNALA.

MOST 10 990 000 Ft-tól.

Az új MINI Cooper S E Countryman ALL4, kategóriájának első plug-in hybrid modellje most az intelligens összkerékmeghajtás és a Streptonic automata sebességváltó mellett kalandra készen, a legnépszerűbb felszereltségekkel lehet a tiéd.

MINI Electric – utcakép

MOST RENDKÍVÜL GAZDAG ALAPFELSZERELTSÉGGEL:

  • Steptronic automata sebességváltó  
  • ALL4 intelligens összkerékhajtás
  • 2 zónás digitális légkondicionáló
  • MINI navigációs rendszer
  • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
  • Ülésfűtés
  • Tolatóradar
MINI Countryman Plug-in Hybrid
dam Image

TÖLTÉS & TEREP.

Irány gyorsított tempóban a jövőbe. A MINI Countryman Plug-in Hybrid formájában ez lehetséges. Az autó a kétféle hajtáslánc legjavát nyújtja, terepen és úton egyaránt - és ráadásul már elérhető a márkakereskedéseinkben.

így lesz kettőből négy

ÍGY LESZ KETTŐBŐL NÉGY.

A MINI intelligens, elektronikus ALL4 összkerékmeghajtási rendszere kimagasló nyomatékot és tapadást biztosít, hogy mindig uralni tudd a helyzetet – bármilyen körülmények között.

Atletikus agilitás

ATLETIKUS AGILITÁS.

Amikor extraadag hajtóerőre van szükséged, a MINI Countryman Plug-in Hybrid késlekedés nélkül, abszolút zökkenőmentesen bocsájtja rendelkezésedre a szükséges nyomatékot az izgalmas agilitás és a elképesztő gyorsulás jegyében.

Intelligens sokoldalúság

INTELLIGENS SOKOLDALÚSÁG.

A MINI emblematikusan jó térkihasználásának köszönhetően a MINI Countryman Plug-in Hybridet is olyan sokoldalúság és tágasság jellemzi, amelynek köszönhetően szinte mindent és mindenkit a fedélzetére vehetsz, amit és akit csak akarsz.

dam Image

AMI PEDIG MINKET HAJT.

Dicső múltunkmak köszönhetően a teljesítmény iránti vágy úgyszólván a génjeinkben van. A MINI mindig is diktálta a tempót – legyen szó az élvonalbeli dizájnról vagy az innovációkról. Miközben pedig folyamatosan arra törekszünk, hogy valami szokatlannal álljunk elő, elköteleztük magunkat az olyan földön járó megoldások kifejlesztése iránt, amelyek csattanós választ adnak a modern élet támasztotta kihívásokra. A jövő elektromos. Csatlakozz és élvezd, mert ez még csak a kezdet.

NÉGYEN KETTŐJÜK EREJÉVEL.***

A MINI intelligens ALL4 összkerékmeghajtási rendszere kiemelkedő tapadást biztosít, így mindig a kezedben marad a irányítás – minden körülmények között.

VOLTBAN MÉRIK, PULZUSSZÁMBAN ÉRZIK.

MINI Electric – utcakép
MINI Electric Concept

VOLTS & VIBES.

A MINI legintenzívebb formája – egy erőteljes evolúciós lépés, amely a lenyűgöző menetteljesítményeket kombinálja következő generációs technológiával és az összetéveszthetetlen MINI-érzéssel.
3-ajtós
3-ajtós
5-ajtós
5-ajtós
Cabrio
Cabrio
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo

A fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változhatnak.


A zárójelen kívül szereplő értékek az alapfelszereltséghez tartozó váltóval ellátott bázismodellre vonatkoznak; a zárójelben lévő értékek az opcionálisan rendelhető sebességváltó (lásd a kiegészítő felszerelések listáját) esetén érvényesek.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphatsz: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.


A motorok megfelelnek az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

Az adatok egy németországi alapfelszereltséggel rendelkező gépjárműre vonatkoznak és az értékhatárok figyelembe veszik a választható kerék- és abroncs méretében tapasztalható különbségeket, valamint a választható extra-felszereltséget, és a konfiguráció során változhatnak. A jelölt adatok meghatározása már az új WLTP tesztciklus alapján történt, és azok az NEDC-ekvivalens értékekre lettek átszámítva az egyes gépjárművek értékeinek összehasonlíthatósága céljából. Ezeknél a gépjárműveknél az olyan adók és egyéb gépjárművet terhelő illetékek meghatározásánál, amelyek a széndioxid-kibocsátáson (is) alapulhatnak, az itt megadott értékektől eltérő értékek lehetnek alkalmazandóak.


Saját tömeg (EU, kg): a megadott érték 90 százalékban feltöltött üzemanyag-tartállyal, 68 kg testtömegű vezetővel és 7 kg poggyásszal együtt értendő. A saját tömeg az alapfelszereltségű járműre érvényes. Az opcionális felszerelések növelhetik a megadott értéket.

Teljesítmény: a BMW/MINI 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett teljesítmény- és fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.

A tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. MINI Cooper S E Countryman ALL4 átlagfogyasztás: 2,4-2,5 l/100 km. CO2-kibocsátás: 55-56  g/km.  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és áramfogyasztási adatok a hatályban lévő 715/2007/EKR rendeletben előírt mérési eljárás szerint kerültek kiszámításra.