SZÍNES. EGYÉNISÉGEKNEK.
VÁLASSZ SZÍNT A TELJES PALETTÁRÓL, A TELJES MODELLPALETTÁHOZ - MOST AJÁNDÉKBA!

dam Image

Egy MINI nem csupán megszínesíti a mindennapjaidat, hanem egyben egyéniségedet is tükrözi. Komoly, játékos, sportos vagy épp visszafogottan elegáns - autód épp olyan sokszínű lehet, mint te magad. Most pedig kezedbe adjuk az ecsetet, amivel teljesen szabadon alakíthatod ki MINI-d árnyalt személyiségét.
 

A teljes MINI modellpaletta bármely modelljéhez a külső fényezések, a külső tükrök, a tető és akár a motorháztető-csíkok színét most felár nélkül választhatod ki. Mérges Chili Red? Klasszikusan sportos British Racing Green? Vagy bizsergető Electric Blue? Melyik lesz a színed választottja?

A TELJES SZÍNPALETTA AJÁNDÉKBA A TELJES MODELLPALETTÁHOZ.

dam Image

SZÍNEKHEZ A SZÁMOK.

  

KÉRJ SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

 

Megtaláltad a tökéletes kombinációt? Akkor regisztrálj az alábbi Ajánlatkérés gombra kattintva! Ezt követően MINI márkakereskedőd felveszi veled a kapcsolatot - vele meg tudjátok beszélni a részleteket, és ő személyre szabott árajánlatot készít számodra. Esetleges kérdéseiddel kapcsolatban is szívesen áll rendelkezésedre.

 

      

dam Image

 

 

 

 

 

A képek illusztrációk, a részletekért, kérjük forduljon márkakereskedéseink egyikéhez! Az ajánlat a 2018. június 30-ig megrendelt modellekre érvényes, és kizárólag a külső fényezésre, valamint a külső visszapillantó tükör burkolatok, a tető és a motorháztető-csíkok színére terjed ki, az adott modellhez rendelhető, a katalógusban szereplő színek erejéig.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – MINI John Cooper Works Countryman ALL4 átlagfogyasztás: 2,1-2,3–7,4 l/100 km. CO 2 -kibocsátás: 49-52–169 g/km.

A fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendel- hető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

A motorok megfelelnek az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

A feltüntetett adatok a magyarországi piacra szállított járművekre vonatkoznak. Az illusztrációkban szereplő modellek opcionálisan rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek. A különböző piacokon eltérések fordulhatnak elő az adott modellváltozatok, valamint az alap- és a kiegészítő felszereltségek tekintetében. További információért kérjük, forduljon hivatalos MINI Márkakereskedőjéhez. A változtatások lehetősége fenntartva. A weboldalon szereplő felszereltségek nem piac-specifikusak.

A MINI 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.