MINI RESOLUTE EDITION
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION
MINI CABRIO SEASIDE EDITION
TISZTÁN ELEKTROMOS MINI CABRIO
MINI CLUBMAN FINAL EDITION
Az első tisztán elektromos MINI Cabrio - main stage teaser Az első tisztán elektromos MINI Cabrio - main stage teaser

AZ ELSŐ TISZTÁN ELEKTROMOS MINI CABRIO.

ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST!

A teljesen elektromos vezetés jövője elérkezett. A MINI Cabrio 30 éves fennállásának megünneplésére bemutatjuk az első, tisztán elektromos meghajtású MINI Cabriót. Az exkluzív, tisztán elektromos MINI Cabrio vezetése semmihez sem fogható élmény. Tekerd a nyitott tetős vezetési élményt a maximumra, nulla zajjal és nulla károsanyag-kibocsátással – egy vadonatúj kaland kezdete az érzékek számára.

FEDEZD FEL A RÉSZLETEKET.

ISMERKEDJ MEG A TELJESEN ELEKTROMOS VEZETÉS JÖVŐJÉVEL.

Mivel csak korlátozott számban áll rendelkezésre, biztosan nem akarod elszalasztani ezt az exkluzív, tisztán elektromos MINI Cabriót. Miközben élvezed a zajmentes vezetést, minden érzékszervednek új élményben lesz része, hiszen ez a károsanyag-kibocsátás nélküli MINI Cabrio a szabad levegőn vezetés élvezetét a maximumra emeli. A csomagtartótól a motorháztetőig terjedő exkluzív részletek tagadhatatlanul stílusossá teszik, miközben persze a MINI gokart-érzés izgalmát sem kell nélkülöznöd.

Tisztán elektromos MINI Cabrio – financial services teaser

MINI PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK.

FEDEZD FEL A LEHETŐSÉGEKET.

Tisztán elektromos MINI Cabrio – teaser Tisztán elektromos MINI Cabrio – teaser

Jogi nyilatkozat:

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási, CO2-kibocsátási és energiafogyasztási értékeket a 715/2007/EK európai rendeletnek a típusjóváhagyás időpontjában érvényes változata szerint határozták meg. Az adatok egy Németországban alapfelszereltségű járműre vonatkoznak, a feltüntetett tartomány pedig figyelembe veszi az opcionális felszereltséget és a kiválasztott modellhez elérhető különböző méretű kerekeket és gumiabroncsokat. A járművek értékei már az új WLTP-előíráson alapulnak, és a járművek közötti összehasonlíthatóság érdekében NEDC-egyenértékű értékekre vannak visszafordítva. [E járművek esetében a járművekkel kapcsolatos adók vagy egyéb, (legalábbis többek között) a CO2-kibocsátáson alapuló illetékek esetében a CO2-értékek eltérhetnek az itt megadott értékektől.] A CO2-hatékonysági előírásokat az 1999/94/EK irányelv és a mindenkor hatályos európai rendelet szerint határozták meg. A feltüntetett értékek az üzemanyag-fogyasztáson, a CO2-értékeken és az energiafogyasztáson alapulnak az NEDC-ciklus szerinti besorolás szerint. Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és fajlagos CO2-kibocsátásáról további információk az "Új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásának, CO2-kibocsátásának és energiafogyasztásának kézikönyve"-ben találhatók, amely minden értékesítési ponton és a https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html honlapon érhető el. Az ár a gyártó nem kötelező érvényű ajánlása (áfával együtt, szállítási költség nélkül). MINI márkakereskedőd szívesen ad számodra kötelező érvényű árinformációt.