MINI RESOLUTE EDITION
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION
MINI CABRIO SEASIDE EDITION
TISZTÁN ELEKTROMOS MINI CABRIO
MINI CLUBMAN FINAL EDITION
MINI Clubman Final Edition - main stage teaser MINI Clubman Final Edition - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

AZ UTOLSÓ FELVONÁS.

A teljesítmény, a látvány és a praktikum lenyűgöző elegye, a MINI Clubman Final Edition minden téren kimagaslót nyújt. Elegáns és talpraesett a városban – tágas és sokoldalú a hosszabb utazásokhoz. Az 1969-ben gyártott első Clubman ihlette kiadás egyszerre tiszteletadás és ünneplés. Mivel világszinten is összesen csak 1969 darab kerül forgalomba belőle, a modell a visszafogott stílus és az igényes kézműves kivitelezés leghűbb szerelmeseinek kiváltsága marad.

Szívesen ülnél a volán mögé? Jobb, ha sietsz, mert Magyarországon csak 6 darab áll rendelkezésre.

Rendeld meg a sajátodat még ma, ne szalaszd el a lehetőséget!

MINDEN, MI SZEM-SZÁJNAK INGERE.

A MINI Clubman Final Edition az eddigi legszélesebb körű alapfelszereltségi listával rendelkezik. A kifinomultságot a végletekig fokoztuk. Nincs mit hozzátenni. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged lehet. Foglalj helyet, helyezd magad kényelembe, és hagyd, hogy újabb ajtókat nyisson ki az élmények előtt.

MINI Clubman Final Edition - teaser - további jellemzők

FEDEZD FEL A RÉSZLETEKET.

MINI Clubman Final Edition - egyedi jellegzetességek

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

NEKED ÉS A MINI-DNEK.

VONZÓ TARTOZÉKOK ÉS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK.

A TARTOZÉKOK, AMELYEKRE VÁGYSZ.

MINI Clubman Final Edition - tartozékok
MINI Clubman Final Edition - financial services

MINI FINANCIAL SERVICES.

ISMERKEDJ MEG A LEHETŐSÉGEKKEL.

Jogi nyilatkozat:

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, illetve a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.