Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 60 Years Edition – zöld, fehér és fekete – első nézet MINI 60 Years Edition – zöld, fehér és fekete – első nézet

MINI 60 YEARS EDITION.

60 ÉVNYI IDŐTLENSÉG ÜNNEPE.

HAGYOMÁNYOSAN IDŐTÁLLÓ

1959-ben Sir Alec Issigonis egy időtlen stílust alkotott ami kor szellemét hordozza magában. Ügyes, magával ragadó és karizmatikus, az eredeti MINI más volt mint a többi autó. Hogy méltó emléket állítsunk ennek a 60 évnek, mely az ikonikus dizájn és gokartszerű vezethetőség jegyében telt, egy különleges kiadást alkottak korunk MINI tervezői, amely akár a gyűjtők kollekciójának legékesebb darabja is lehet.

A FEJLŐDÉS FOLYTATÓDIK

A MINI folytatja a hivatását, újabb és újabb szintekre emeli az ősi hagyományok ápolását, kreatív térkihasználást, az egyedi stílust és az utánozhatatlan kezelhetőséget. Hogy, még különlegesebbé tegyük ezt a jeles alklamat, egy különleges limtált kiadást csináltunk, a 60 Years Edition-t, mely a 3 ajtós és 5 ajtós karosszériában érhető el. Egy tökéletes egyvelege a hagyományoknak és a mai kornak.

3 VAGY 5 AJTÓ?

A MINI 60 Years Edition 3 és 5 ajtós karosszériával érhető el.
MINI 60 Years Edition – 3 és 5 ajtós – első nézet MINI 60 Years Edition – 3 és 5 ajtós – első nézet

60 ÉVES ÖRÖKIFJÚ.

MINI 60 Years Edition – zöld és fehér – oldalsó nézet
A MINI 60 Years Edition külső megjelenése tökéletesen illeszkedik belső teréhez, harmóniát teremtve az elejétől a végéig. A '60-as évek és a MINI mozgalmas története által megihletett MINI dizájnerek külön ennek a modellnek a kedvéért álmodták újra a British Racing Green külső fényezést. A jellegzetes évfordulós külső és belső elemek az eredeti hangulatot hívják életre modern felhangokkal – így gondoskodva az exkluzivitásról. Kívánságra a külső Melting Silver, Midnight Black és MINI Yours Enigmatic Black fényezéssel is rendelhető.

KLASSZIKUSAN MODERN KÉZMŰVESSÉG.

MINI 60 Years Edition – belső nézet – műszerfal és ülések

MINI minidig is különös figyelmet fordított a részletekre és a személyre szabhatóságra. Eredeti anyagok finom árnyalatai vannak új és innovatív formába öltve, a műszerfalon, a díszbetéteken és az autóbehúzókon.

MINI 60 Years Edition – lifestyle collection – ruházat, kiegészítők MINI 60 Years Edition – lifestyle collection – ruházat, kiegészítők

MINI 60 YEARS LIFESTYLE COLLECTION.

A MINI Lifestyle is megünnepli a MINI márka 60. évfordulóját mely különleges kollekció követi a MINI hagyományait az ikonikus designban. A 60-as évek inspirálta kollekció, egyesíti a modern művészeteket és a MINI gyönyörű múltját. A MINI Lifestyle termékek széles köre, úgymint ruházat, táskák és bőröndök, kiegészítők és gyermek termékek lettek úgy tervezve, hogy behozzák ezt az stílust a hétköznapokba.
MINI 60 Years Edition – műszerfal – tesztvezetés

TESZTVEZETÉS

Próbáld ki a legújabb 3 és 5 ajtós MINIket. Vedd fel a kapcsolatot MINI Márkakereskedéseddel és vidd el egy körre.