MINI Original alkatrészek.

MINI Original Parts

Pótalkatrészek.

A MINI Original alkatrészek – amelyek tökéletesen illenek MINI-d paramétereihez – a gyártás befejezése után még 15 évig elérhetők minden egyes MINI modellhez. Az alkatrészek a világ összes hivatalos MINI Márkaszervizében rendelkezésre állnak.

Újrahasznosított alkatrészek.

Az újrahasznosított alkatrészek ugyanazt a MINI minőséget képviselik, mint az újak és ugyanúgy kétéves jótállás vonatkozik rájuk – csak éppen akár 50%-kal is kevesebbe kerülnek.

MINI Original Battery

MINI Original akkumulátor.

A kalcium akkumulátoroknál háromszor gyorsabb indítás, hosszabb élettartam és karbantartás-mentesség: a MINI Original akkumulátorok kiemelkedő teljesítményére és megbízhatóságára mérget vehetsz – legyen akárhány fok odakint.

MINI Original Brake Discs

MINI Original féktárcsák.

A MINI Original féktárcsák esetében alkalmazott különleges anyagkeverék kiemelkedő stabilitást, optimális hőelvezetést és tartósságot biztosít az egyedülálló fékteljesítmény és a kényelem érdekében.

MINI Original Fuel Filter

MINI Original üzemanyagszűrő.

Sűrű szövésű filterrel ellátott szűrőt úgy fejlesztették ki, hogy az elviselje a MINI motorokban uralkodó nagy nyomást. A MINI Original üzemanyagszűrő folyamatosan gondoskodik a motor üzemanyaghatékony működéséről és kitűnő állapotáról, amely a hosszan tartó vezetési élmény zálogának tekinthető.

MINI Original Microfilter

MINI Original mikroszűrő.

Az elektrosztatikusan feltöltött filcet és aktívszenet tartalmazó MINI mikroszűrő megakadályozza, hogy káros gázok és szennyeződésrészecskék jussanak be autód utasterébe. Ezt a feladatát olyannyira hatékonyan látja el, hogy az 5 μm-nél nagyobb, mikroszkopikus méretű részecskék mind kívül maradnak.

MINI Original Brake Pads

MINI Original fékbetétek.

Azzal, hogy tökéletesen illenek MINI-d paramétereihez, a MINI Original fékbetétek fokozzák a fékteljesítményt, csökkentik a fékezéshez szükséges erőt, és ebből fakadóan kevésbé kopnak – ami pozitív hatással van az élettartamukra.

MINI Original Oil Filter

MINI Original olajszűrő.

A szennyezett olaj növeli a fogyasztást, ráadásul jelentős károsodásokat okozhat a motorban. A MINI Original olajszűrő viszont gondoskodik arról, hogy a motor pont olyan olajat kapjon, amilyenre szüksége van.

MINI Original Windscreen Wiper Blades

MINI Original ablaktörlő lapátok.

A szélvédő ívét követő ablaktörlő lapátok, amelyek tökéletes aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkeznek, optimálisan tisztítják meg az üveget. Még 300 órányi használatot követően sem kell csíkozásra és maszatolásra számítanod.

MINI Original Spark Plug

MINI Original gyújtógyertya.

Amikor az autópályán száguldasz, a gyújtógyertyáknak másodpercenként több mint 70 kisülést kell elviselniük. Az égési folyamattal, valamint a motorvezérlő elektronikával való teljes harmóniájuk elengedhetetlen feltétele a vezetési élménynek.

MINI Original Air Filter

MINI Original légszűrő.

Az egyes MINI motorok speciális igényeihez kifejlesztett légszűrők – amelyek a beszívott levegő portartalmának 99%-át képesek kiválasztani – tervezett élettartama 60 000 és 100 000 kilométer között változik. A MINI Original légszűrők megakadályozzák, hogy homokszem kerüljön a gépezetbe.