Országúti segélyszolgálat. MINI Mobile Service: az eszményi útitárs.

MINI Breakdown Assistance

Elakadtál? Máris ott vagyunk.

Amikor a MINI-d volánja mögött ülsz, soha nem vagy egyedül. Abban a valószínűtlen esetben, ha rosszra fordulnának a dolgok menet közben, a gyors és profi segítség egyetlen telefonhívásnyira van tőled. Amennyiben technikusaink a helyszínen nem tudják elhárítani MINI-d hibáját, intézkedünk, hogy elszállítsák azt az általad megjelölt MINI márkakereskedőhöz, ahol gyorsan helyreállítják az autó régi dicsőségét.

MINI Mobile Service: az eszményi útitárs.

MINI Mobile Service forróvonal (itthonról): 06 1 814 9505 

MINI Mobile Service forróvonal (külföldről): +36 1 814 9505 

 

Kapcsolatfelvétel halláskárosultak számára a Mobile Service ügyfélszolgálatával szöveges üzenetben: 06 1 814 9505

Lerobbantál?

 • Állítsd le a motort. Kapcsold fel a vészvillogókat, majd tedd ki az elakadásjelző háromszöget.
 • Gondoskodj arról, hogy a lehető legjobban látható légy.
 • Hívd a MINI Mobile Service telefonszámát: 06 1 814 9505.
 • Közöld elérhetőségeidet az illetékesekkel.
 • Őrizd meg a nyugalmadat. Ameddig te magad jól vagy, addig biztosíthatunk arról, hogy MINI-d is rendben lesz.
MINI Technicians. MINI Breakdown Hotline
MINI 3 ajtós. MINI országúti segélyszolgálat.
Ami ingyen van – gyakorlatilag bárhol a világon.
 • Telefonos tanácsadás a MINI műszaki szakemberei részéről.
 • A nap 24 órájában rendelkezésre álló országúti segélyszolgálat.
 • Az autó begyűjtése vagy elvontatása a legközelebbi MINI márkaszervizbe.
 • A szolgáltatást bárki igénybe veheti, aki a MINI-det vezeti – tehát nem csak te.
MINI Mobile Care.
MINI Mobile Care. Garantált továbbmenetel.

A MINI Mobile Care egy további, ingyenes biztosíték az európai MINI tulajdonosok számára. A szolgáltatás számos olyan elemet foglal magában, amelyeknek a segítségével még autód meghibásodása esetén is folytathatod az utadat a célod felé.

 • Taxiköltség-térítés 80 € -ig.
 • A hotelszámlákat (4 csillagos szállodában akár 4 éjszakára is) megfizetjük helyetted, amennyiben a lakóhelyedtől legalább 50 km-nyi távolságban tartózkodsz.
 • MINI-d javítása alatt csereautót kapsz.
MINI országúti segélyszolgálat

NON-STOP MOBILITÁS.

Azt szeretnénk, hogy mindig mobil legyél – kényszerpihenők nélkül. Ez az oka annak, hogy pluszban felkínáljuk számodra az alábbi szolgáltatásokat 650 Euro értékhatárig, amely összeg meghibásodásonként értendő.
 

TOVÁBBUTAZÁS VAGY HAZAUTAZÁS VASÚTON VAGY REPÜLŐVEL.

Amennyiben szükséges, kifizetjük az úti célodig vagy a hazáig szóló vonat-, illetve repülőjegyet a fent említett értékhatárig.

 

MINI-D FELVÉTELE ÉS LEADÁSA, AMENNYIBEN OTTHONODTÓL TÖBB MINT 100 KM-RE VAGY***

 

Ha fel kell vennünk az autódat, 650 €-ig akkor is megtérítjük a költségeket. Ennek előfeltétele, hogy a MINI-d várható javítási időtartama a szervizbe való behajtástól számítva meghaladja a 3 munkanapot, illetve, hogy az autó meghibásodásának helye legalább 100 kilométerre legyen attól a településtől, ahová a bejelentett lakcímed szól. Amennyiben a meghibásodás külföldön történik, felvesszük a kapcsolatot valamely kiválasztott és hivatalos minősítéssel rendelkező együttműködő partnerünkkel, amely a hibabejelentéstől számított 10 munkanapon belül (tömeges szállítás útján) hazajuttatja a MINI-det.

 • Additional information
 • További információk

  Az alábbiakban részletesen információkat olvashatsz a MINI országúti segélyszolgálatról, valamint az ingyenes baleseti forróvonalról és vészhelyzet-menedzsmentről.

  Az alábbi teendőid vannak, ha lerobbansz.

  Országúti meghibásodás esetén először hívd a MINI országúti segélyszolgálat forróvonalát.

  Belföldről: 06 1 814 9505 

  Külföldről: +36 1 814 9505 

   

  A hívás során meg kell adnod járműved adatait, konkretizálnod kell pontos helyedet, közölnöd kell a lerobbanás okát (amennyiben tudod), valamint meg kell adnod azt a telefonszámot, amelyen utol tudunk érni. A további teendőkről a MINI gondoskodik. 

   

  Költségtérítés.

  KIZÁRÓLAG AZOKAT A KÖLTSÉGEKET VAN MÓDUNKBAN MEGTÉRÍTENI SZÁMODRA, AMELYEK SZEREPELNEK A MINI MOBILE SERVICE SZERZŐDÉSBEN.

   

  Az esetek többségében a MINI Mobile Care körébe tartozó szolgáltatásokat mi magunk nyújtjuk. Amennyiben mégis költségeid merülnének fel, az összeget a lehető legrövidebb időn belül visszatérítjük a számodra. Ahhoz, hogy mindezt megtehessük, szükségünk van a szóban forgó szolgáltatás (pl. a vontatás) nyugtájára vagy számlájára, valamint a javítási számla egy másolatára.

   

  Vissza nem téríthető költségek

  – Azok a költségek, amelyek normál körülmények között is felmerülnek, pl. üzemanyagköltségek, útdíjak stb.

  – A szállásköltséghez adódó plusz költségek, pl. étkezések és minibárfogyasztás.

  – A meghibásodásból közvetlenül vagy közvetetten fakadó költségek, pl. jövedelemkiesés, lemondási díj, meghiúsult programok vagy lekésett események (pl. fel nem használt jegyek).

  – Javítási költségek, a cserealkatrészek, illetve a folyadékutántöltések ára. 

   

  A MINI Mobile Care szolgáltatás hatálya az alábbi országokra terjed ki:

  Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Monaco, Montenegró, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország (Kanári-szigetek is), Svájc, Svédország, Szerb Köztársaság, Szlovákia, Szlovénia, Törökország.

   

  A meghibásodás fogalmának meghatározása.

  A meghibásodás a járműved egy olyan hibája, amely megakadályozza utad folytatását.

  A MINI Mobile Care szolgálatásaira való jogosultság.

  A MINI Mobile Care szolgáltatásokat csak abban az esetben veheted igénybe, amennyiben a meghibásodást nem vezető vagy külső körülmények okozták. A kivétel ez alól: defekt esetén a fentebb részletezett szolgáltatásokat nyújtjuk.

   

  A MINI Mobile Care szolgáltatásai az alábbi esetben nem vehetők igénybe:

  – Ütemezett szerviz, termékvisszahívás vagy egyéb műszaki procedúra.

  – A balesetből, lopásból vagy vandalizmusból fakadó közvetlen és közvetett károk.

  – A szándékosan előidézett vagy gondatlanságból fakadó károk.

  – Az olyan autós rendezvényeken való részvétel vagy próbakör, amelyeken a cél a lehető legnagyobb sebesség elérése.

  – A gyártó által nem jóváhagyott, utólagosan beépített alkatrészekre, vagy a gyári által jóvá nem hagyott módosításokra visszavezethető károk.

  A MINI Mobile Care érvényessége.

  A MINI Mobile Care két éven át nyújt átfogó mobilitási szolgáltatásokat a 2011. január 1-je után először forgalomba helyezett új autókra a MINI Mobile Care hivatalos szerződési feltételeinek megfelelően.

   

  Amint a jármű eléri a hároméves kort, tőled függ, hogy meghosszabbítod vagy megújítod-e a MINI Mobile Care mobilitási garanciát – akár további öt évre. Minden egyes alkalommal, amikor valamely hivatalos MINI Márkaszervizben elvégezteted az előírt olajszervizt, a MINI Mobile Care mobilitási garancia automatikusan meghosszabbodik 24 hónappal – mindez egészen addig így történik, ameddig az autó el nem éri az ötéves kort (az első forgalomba helyezéstől számítva). A soron következő motorolajszerviz esedékességét autód fedélzeti számítógépe határozza meg a vezetéssel kapcsolatos egyéni paraméterek alapján (vezetési stílus).

   

  Amint a jármű eléri a hatéves kort (az első forgalomba helyezéstől számítva), minden egyes, valamely hivatalos MINI Márkaszerviz által elvégzett motorolajszerviz után 24 hónapig jogosulttá válsz az ingyenes MINI országúti segélyszolgálat igénybe vételére – és ez így megy az autó teljes élettartamán keresztül.

   

  Minden olyan jármű, amelyet 2011. január 1-jén vagy e dátumot követően helyeztek először forgalomba, a motorolajszervizt követően újra csatlakozhatnak a MINI Mobile Care szolgáltatáshoz. 

   

  A nem hivatalos márkaszervizekben elvégzett karbantartási és javítási munkák* nem befolyásolják a MINI Mobile Care mobilitási garancia hatálya alá eső szolgáltatások nyújtását. A MINI Mobile Care körébe tartozó szolgáltatások körébe ugyanakkor nem tartoznak bele azok az esetek, amikor a mobilitás elvesztése a gyártó által meghatározott átvizsgálási és karbantartási intervallumok figyelmen kívül hagyására, illetve a nem hivatalos márkaszerviz által nem a gyári előírások szerint elvégzett karbantartásokra és egyéb javításokra vezethető vissza.

   

  *Ideértve az olajcserét is.

   

***Feltételek: Az autó javítása a szervizbe való megérkezéstől számítva várhatóan legalább három munkanapot vesz igénybe. Mindemellett a hivatalos okmányaidban szereplő lakóhelyed és a meghibásodás helyszíne közötti távolságnak legalább 100 kilométernek kell lennie. Amennyiben a jármű külföldön hibásodik meg, annak hazaszállítása (tömeges szállítás) körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe.