További tudnivalók a MINI Mobile Care-ről

Itt találsz további információkat a MINI Mobile Care-ről és az ingyenes baleset- és meghibásodásfedezet általános feltételeiről.

MIT TEHETSZ MEGHIBÁSODÁS ESETÉN?

Az első teendő meghibásodás esetén, hogy felhívod a MINI meghibásodási ügyfélszolgálatot.

 

Országos ügyfélszolgálat: [belföldi szám – piacok]1

Nemzetközi ügyfélszolgálat: [nemzetközi szám – a piacok határozzák meg]2

 

Meg kell adnod a jármű adatait, pontos helyét, a meghibásodás okát és eredményét (ha ismertek) valamint egy telefonszámot, amelyen elérhetünk. A MINI gondoskodik minden másról.

 

¹ [óránkénti költség] hívás vezetékes telefonról.

² A hívásdíjak az országos telefonos szolgáltatótól függnek.

KÖLTSÉGEK MEGTÉRÍTÉSE

Csak a MINI Mobile Service-szel közösen egyeztetett költségeket tudjuk megtéríteni.

 

A legtöbb esetben a Mini Mobile Care szolgáltatások költségeit közvetlenül fedezzük. Amennyiben ennek ellenére költségeid merülnek fel, ezeket a lehető leggyorsabban megtérítjük. Ehhez szükségünk van az eredeti nyugtákra vagy számlákra az adott szolgáltatásról (pl. vontatócégtől) és a javítási munkálatokról kapott számla másolatára.

 

Nem visszatéríthető költségek

 

−  Olyan költségek, amelyek normál körülmények között is felmerültek volna, pl. üzemanyagköltség, útdíj stb.

−  További szállodai költségek, például étkezés és minibár-számlák.

−  Bármilyen költség vagy veszteség, amelyek közvetlenül vagy közvetetten a meghibásodás miatt merültek fel, például jövedelemkiesés, lemondási díjak

−  Javítás költségek valamint az alkatrészek és feltöltések költségei.

A MINI MOBILE CARE ÁLTAL LEFEDETT ÚTICÉLOK.

A MINI Mobile Care regionális lefedettsége:

 

Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Makedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, a Szerb Köztársaság, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigeteket), Svédország, Svájc, Törökország

MEGHIBÁSODÁS MEGHATÁROZÁSA

A meghibásodás a jármű olyan üzemzavara, amely megakadályozza az utazás folytatását.

JOGOSULTSÁG A MINI MOBILE CARE IGÉNYLÉSÉRE

A MINI Mobile Care szolgáltatásokat csak olyan esetben lehet biztosítani, ha a meghibásodást nem a gépjárművezető vagy külső tényezők okozták. Kivétel: gumidefekt esetén a fenti terjedelemben és mértékben nyújtunk szolgáltatásokat.

 

A MINI Mobile Care szolgáltatások nem nyújthatók az alábbi esetekben:

 

−  Ütemezett karbantartás, a termékvisszahívások vagy más műszaki eljárások 
−  Baleset, lopás vagy vandalizmus és az ebből eredő kár
−  Szándékos vagy gondatlan magatartás által okozott kár 
−  Bemutatók vagy gyakorlatok során fellépő események által okozott károk olyan eseményeken, ahol a cél a lehető legnagyobb sebesség elérése
−  A gyártó által jóvá nem hagyott, beszerelt alkatrészek, vagy a gyártó által jóvá nem hagyott módon elvégzett módosítások által okozott kár.

MINI MOBILE CARE ÉRVÉNYESSÉGE.

A MINI Mobile Care két év teljes körű mobilitási szolgáltatást jelent a 2011. január 1. után bejegyzett új gépkocsikra, a MINI Mobile Care jótállásában szereplő érvényes feltételeknek megfelelően.

 

Amint a jármű eléri a harmadik évét, tőled függ a MINI Mobile Care mobilitási jótállás megújítása – legfeljebb öt évig. Minden egyes alkalommal, amikor a motorolajszervizt egy hivatalos MINI szervizközpontban végzik el, a MINI Mobile Care mobilitási jótállás automatikusan további 24 hónappal meghosszabbodik, legfeljebb öt éven át az eredeti bejegyzés időpontjától számítva. A következő motorolajszerviz esedékességének időpontját a fedélzeti számítógép határozza meg az adott gépjárművezető vezetési stílusától függően.

 

Amint a jármű eléri a hatodik évet az eredeti bejegyzés időpontjától számítva, minden, hivatalos MINI szervizközpont által elvégzett motorolajszerviz a MINI Service Mobile által nyújtott 24 hónapos ingyenes országúti segélyszolgálatra jogosít fel, a jármű teljes élettartama alatt.

 

A 2011. január 1-én vagy ezt követően bejegyzett járművek újra csatlakozhatnak a MINI Mobile Care szolgáltatáshoz egy motorolajszervizt követően.

 

Karbantartási és javítási munkák* elvégzése nem hivatalos műhelyekben nem csorbítja a MINI Mobile Care mobilitási jótállás keretében nyújtott szolgáltatások biztosítását. Azonban minden MINI Mobile Care szolgáltatás kizárásra kerül amennyiben a mobilitás elvesztése annak tudható be, hogy a gyártó által megadott ellenőrzési és karbantartások időközeit ne tartották be, vagy ha amiatt állt elő, mert az ellenőrzési,karbantartási és más javítási munkákat nem a gyártó előírásainak megfelelően végezték el a nem hivatalos műhelyben.

 

*Beleértve a további olajszervizt, amennyiben erre szükség van.